Kendall Jenner:

Svarer på graviditetsryktene

Kendall Jenner avviser ryktene på humoristisk vis.

SVARER PÅ RYKTENE: Kendall Jenner har svart på fansens spørsmål om hun er gravid. Foto: Shutterstock
SVARER PÅ RYKTENE: Kendall Jenner har svart på fansens spørsmål om hun er gravid. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Ryktene rundt Kardashian-Jenner-familien har det siste året blitt spredd som ild i tørt gress, etter at det har blitt spekulert i om flere av dem er gravide. Til nå har både Khloé (33) og Kim Kardashian (37) bekreftet at de venter barn.

Men når fans nå setter spørsmålstegn rundt supermodellen Kendall Jenner (22), avviser hun raskt graviditetsryktene på Twitter.

Flere mener nemlig at stjernen ser gravid ut på et bilde hun har delt på sin Instagram-profil.

Selv svarer Kendall på humoristisk vis.

- Jeg liker bare bagels, ok, skriver hun.

Bekreftelse nok

Hennes yngre søster Kylie Jenner (20) har derimot ikke kommentert ryktene om at hun angivelig skal være gravid med kjæresten Travis Scott (25), siden ryktene satte fart i september.

Siden den gang har spekulasjonene rundt graviditeten ikke latt seg stoppe. Stadig dukker det opp nye tegn og bilder som fansen lar seg spekulere i, og i desember var fansen sikre på at Kylie er gravid.

En rekke fans delte nemlig helt ferske bilder av 20-åringen fra bursdagen til hennes bestevenninne, Jordyn Woods (20). Og ifølge fansen var det en klar antydning på bildet at hun er gravid.

- Så, Kylie er faktisk gravid. Jeg er i sjokk, skrev en på Twitter til bildene som er blitt delt.

- Kylie og magen hennes, jeg gjentar Kylie og magen hennes på Jordyns fest, skrev en annen.

Helt siden ryktene om at Kylie angivelig skal være gravid startet, har den verdenskjente realitystjernen nærmest forsvunnet fra rampelyset.

De få gangene hun har vist seg utenfor huset, har ikke 20-åringen gitt paparazziene særlig mye å juble for, da hun har vært ikledd mørke, posete klær.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 01.12.2015 Vis mer

Trives best hjemme

Superstjernen, som til vanlig er svært aktiv i sosiale medier, har også vært restriktiv på denne fronten de siste månedene. ​

Ifølge People trives Kylie svært godt borte fra rampelyset. Nettstedet skriver at det hovedsakelig er én spesiell årsak til at hun nærmest lever i skjul.

- Kylie foretrekker å være hjemme. Hun føler seg bra, men kroppen er i forandring, uttalte en kilde til nettstedet og fortsatte:

- Hun ønsker ikke å bli fotografert. Akkurat nå ønsker hun bare å holde ting privat. I stedet for å gå ut, kommer familie og venner på besøk til henne.

VEKKER REAKSJONER: Pepsis reklamefilm «Live For Now Moments Anthem» med Kendall Jenner i hovedrollen, vekker sterke reaksjoner. Flere mener det er et tonedøvt forsøk på en politisk bevegelse, og at det som skjer i videoen er virkelighetsfjernt. Pepsi sier i en uttalelse til Buzzfeed at reklamen ble laget for å vise folk fra rundt omkring i verden komme sammen. - Dette er en global kampanje som viser folk fra forskjellige stadier av livet som kommer sammen i harmoni. Vi mener det er et viktig budskap å få fram, sier de. Video: Pepsi Vis mer

Venter sitt første barn

Khloé Kardashian slapp bomben om at hun venter sitt første barn med kjæresten Tristan Thompson (26) i desember, og i slutten av måneden avslørte hun hvor langt de er på vei.

På Twitter svarte hun nemlig på en fans spørsmål om hvor langt hun er på vei med barnet.

- Jeg er seks måneder neste uke, skrev hun.

Khloe og Tristan begynte å date for ett år siden, og allerede i april avslørte Khloe at hun hadde ønsker om å stifte familie med basketballstjernen.

- Jeg har aldri vært forelsket på denne måten før, fortalte hun til US magazine, ifølge E! News.

Khloe skal ha vært nervøs før hun delte babynyheten, men skev i sitt innlegg på Instagram at hun er overrasket over all responsen. Hun la heller ikke skjul på at det er en drøm som går i oppfyllelse, når hun nå venter sitt første barn.

- Min største drøm er oppfylt. Vi skal ha barn.

I en lang tekst fortalte den vordende moren at hun valgte å holde den store nyheten hemmelig så lenge som mulig for å kunne glede seg over graviditeten sammen med de nærmeste.

LES OGSÅ: Den lille jenta fra «Frustrerte fruer» er ikke til å kjenne igjen​

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer