Lucy Mecklenburgh:

Svarer på gravidhetsen

- Vær så snill, søk hjelp og finn ut hvor all bitterheten deres stammer fra!

SLÅR TILBAKE: Tv-personlighet Lucy Mecklenburgh finner seg ikke i netthetsen hun har mottatt etter at hun ble gravid. Nå slår hun tilbake på Instagram. Foto: NTB Scanpix
SLÅR TILBAKE: Tv-personlighet Lucy Mecklenburgh finner seg ikke i netthetsen hun har mottatt etter at hun ble gravid. Nå slår hun tilbake på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I de fleste graviditeter er det vanlig å oppleve en berg-og-dal-bane av følelser, og når man da i tillegg opplever å bli hetset på nett kan det fort renne over.

Dette opplevde den engelske tv-personligheten og modellen Lucy Mecklenburgh (28) som venter sitt første barn med den tidligere «Coronation Street»-stjernen Ryan Thomas (35).

Blir hetset for utseendet

I et innlegg på Instagram delte Mecklenburgh en skjermdump fra et kommentarfelt som omhandlet utseendet hennes med sine over en million følgere.

- Hun har blitt feit i ansiktet og jeg har aldri lagt merke til den massive føflekken på ryggen hennes før. Den er ikke veldig fin, lyder en av kommentarene fra skjermdumpen.

- Hun ser gigantisk ut, hun kommer til å hate disse bildene, lyder en av de andre kommentarene som 28-åringen delte på Instagram.

Som et svar på kommentarene skriver Mecklenburgh følgende i innlegget:

«Jepp, jeg har en føflekk på ryggen og har gått opp i vekt etter å ha vært åtte måneder gravid. Bare et par av de herlige kommentarene om meg i dag. Tusen takk folkens».

GRAVID: Modellen Belle Lucia får hets i kommentarfeltet på Instagram etter at hun la ut et bikinibilde av seg selv, 6 måneder på vei i graviditeten. Vis mer

På tide å stoppe nettrollene

Samme kveld delte 28-åringen nok et innlegg på Instagram-profilen sin, men denne gangen inneholdt innlegget et bilde av seg selv.

På bildet ser man Mecklenburgh smile fra øre til øre, mens hun har en iskremboks og karamellpudding foran seg.

- Dette er det jeg har å si til alle haterne. Takk for alle de hyggelige meldingene. Jeg synes at det er på tide at sosiale medie-plattformer og nettpublikasjoner stopper all denne netthetsen, skriver tv-personligheten og legger til:

- Men, viktigst av alt, alle dere som skriver disse kommentarene, vær så snill, søk hjelp og finn ut hvor all bitterheten deres stammer fra! Hvordan ville du følt deg hvis noen sa de kommentarene til deg eller noen du er glad i? La oss bare være venner.

VENTER BARN: Her er Lucy Mecklenburgh avbildet sammen med Ryan Thomas i fjor. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Her er Lucy Mecklenburgh avbildet sammen med Ryan Thomas i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

28-åringen avsluttet innlegget med å legge ved de to emneknaggene #åttemånedergravid og #elskerlivet.

Tv-personligheten er derimot ikke den eneste som har opplevd netthets. Også modell og forretningskvinne Chrissy Teigen (34) fikk høre det, etter at det dukket opp kommentarer som gikk på hvordan kroppen hennes tok seg ut på den røde løperen under Emmy Awards i 2018.

FÅR EN SØNN: Louise Angelica Riise føder i nyeste episode av «Kjendismødre». Video: Viafree / Thea Hope. Reporter: Kine Falch Vis mer

Reagerte på gravidspørsmål

Harper's Bazaar skrev den gang at et såkalt nettroll kommenterte følgende på et bilde av supermodellen på Twitter:

- Jeg spør om dette med størst mulig respekt, men er Chrissy Teigen gravid igjen?

Vedkommende valgte dessuten å «tagge» Chrissys Twitter-bruker i kommentaren sin, hvorpå 32-åringen kom med følgende skarpe motsvar til nettrollet:

- Jeg fødte nettopp et barn, men takk for at du er såååå ærbødig, svarte hun sarkastisk.

GRAVIDHETS: Etter at Chrissy Teigen troppet opp på Emmy Awards-løperen i 2018, måtte hun ta til motmæle mot kroppshets. Foto: Matt Winkelmeyer/ Getty Images/AFP/ NTB scanpix
GRAVIDHETS: Etter at Chrissy Teigen troppet opp på Emmy Awards-løperen i 2018, måtte hun ta til motmæle mot kroppshets. Foto: Matt Winkelmeyer/ Getty Images/AFP/ NTB scanpix Vis mer

Senere fulgte Teigen opp med en ny Twitter-melding, der hun tilsynelatende uttrykte sin frustrasjon over folks frekke kommentarer:

- Søren. Dere er så brutale, folkens.

Fansen til den lite selvhøytidelige stjernen tok for øvrig også Teigen i forsvar mot kroppshetsen.

- For å informere deg, så fødte Chrissy nylig, og hun ser heitere ut enn noensinne. For det andre, spør ALDRI en kvinne om hun er gravid. Bare ikke gjør det, skrev en Twitter-bruker, ifølge Harper's Bazaar.

LES OGSÅ: - Innrømmer å ha slått eksmannen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer