Lucy Mecklenburgh:

Svarer på gravidhetsen

- Vær så snill, søk hjelp og finn ut hvor all bitterheten deres stammer fra!

SLÅR TILBAKE: Tv-personlighet Lucy Mecklenburgh finner seg ikke i netthetsen hun har mottatt etter at hun ble gravid. Nå slår hun tilbake på Instagram. Foto: NTB Scanpix
SLÅR TILBAKE: Tv-personlighet Lucy Mecklenburgh finner seg ikke i netthetsen hun har mottatt etter at hun ble gravid. Nå slår hun tilbake på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I de fleste graviditeter er det vanlig å oppleve en berg-og-dal-bane av følelser, og når man da i tillegg opplever å bli hetset på nett kan det fort renne over.

Dette opplevde den engelske tv-personligheten og modellen Lucy Mecklenburgh (28) som venter sitt første barn med den tidligere «Coronation Street»-stjernen Ryan Thomas (35).

Blir hetset for utseendet

I et innlegg på Instagram delte Mecklenburgh en skjermdump fra et kommentarfelt som omhandlet utseendet hennes med sine over en million følgere.

- Hun har blitt feit i ansiktet og jeg har aldri lagt merke til den massive føflekken på ryggen hennes før. Den er ikke veldig fin, lyder en av kommentarene fra skjermdumpen.

- Hun ser gigantisk ut, hun kommer til å hate disse bildene, lyder en av de andre kommentarene som 28-åringen delte på Instagram.

Som et svar på kommentarene skriver Mecklenburgh følgende i innlegget:

«Jepp, jeg har en føflekk på ryggen og har gått opp i vekt etter å ha vært åtte måneder gravid. Bare et par av de herlige kommentarene om meg i dag. Tusen takk folkens».

På tide å stoppe nettrollene

Samme kveld delte 28-åringen nok et innlegg på Instagram-profilen sin, men denne gangen inneholdt innlegget et bilde av seg selv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer