Naomi Campbell:

Svarer på det «alle» lurte på

Supermodellen legger kortene på bordet.

AVKREFTER: Supermodellen Naomi Campbell avviser spekulasjoner. Foto: Elaine Wells / Pa Photos / NTB
AVKREFTER: Supermodellen Naomi Campbell avviser spekulasjoner. Foto: Elaine Wells / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i mai i fjor at den verdenskjente supermodellen Naomi Campbell (51) kunne avsløre at hun hadde blitt mamma for første gang - i en alder av 50 år. Nyheten delte hun selv på sin egen Instagram- og Twitter-profil.

«En skjønn liten velsignelse har valgt meg til å være hennes mamma. Jeg er så beæret av å få denne milde sjelen inn i livet mitt», var blant det hun skrev til et bilde av den nyfødte babyens føtter.

Da nyheten ble kjent var det flere som spekulerte på om Campbell hadde båret frem sitt eget barn. Knapt noen måneder før fødselen hadde hun nemlig prydet forsiden av i-D-magasinet, uten noe som helst babymage.

Nå er hun og datteren å se på forsiden av britiske Vogues marsutgave, og der forteller hun åpenhjertig om graviditeten og morsrollen.

- Hun er mitt barn

Supermodellen har helt siden hun ble mamma skjermet datteren godt for offentligheten. Det er først nå hun viser henne frem på forsiden av det verdenskjente motemagasinet.

I det ferske intervjuet legger 51-åringen kortene på bordet. Overfor magasinet avkrefter hun spekulasjonene som har florert rundt graviditeten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer