Naomi Campbell:

Svarer på det «alle» lurte på

Supermodellen legger kortene på bordet.

AVKREFTER: Supermodellen Naomi Campbell avviser spekulasjoner. Foto: Elaine Wells / Pa Photos / NTB
AVKREFTER: Supermodellen Naomi Campbell avviser spekulasjoner. Foto: Elaine Wells / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i mai i fjor at den verdenskjente supermodellen Naomi Campbell (51) kunne avsløre at hun hadde blitt mamma for første gang - i en alder av 50 år. Nyheten delte hun selv på sin egen Instagram- og Twitter-profil.

«En skjønn liten velsignelse har valgt meg til å være hennes mamma. Jeg er så beæret av å få denne milde sjelen inn i livet mitt», var blant det hun skrev til et bilde av den nyfødte babyens føtter.

NAKEN: Den britiske modellen Naomi Campbell delte noen dristige bilder fra T-banen i New York. Vis mer

Da nyheten ble kjent var det flere som spekulerte på om Campbell hadde båret frem sitt eget barn. Knapt noen måneder før fødselen hadde hun nemlig prydet forsiden av i-D-magasinet, uten noe som helst babymage.

Nå er hun og datteren å se på forsiden av britiske Vogues marsutgave, og der forteller hun åpenhjertig om graviditeten og morsrollen.

- Hun er mitt barn

Supermodellen har helt siden hun ble mamma skjermet datteren godt for offentligheten. Det er først nå hun viser henne frem på forsiden av det verdenskjente motemagasinet.

I det ferske intervjuet legger 51-åringen kortene på bordet. Overfor magasinet avkrefter hun spekulasjonene som har florert rundt graviditeten.

- Hun ble ikke adoptert, hun er mitt barn, forteller hun til åpenhjertig, og legger til at svært få mennesker visste at hun skulle bli mamma på den tida.

BABYLYKKE: Maria Amundsen, kjent fra «Ex on the beach», forteller om veien til fødselen og hvorfor hun ikke har planer om å forlove seg med det første. Reporter/klipp: Luna Lea. Vis mer

Nøyaktige detaljer rundt datterens ankomst er imidlertid fremdeles ukjent. Hun forteller at hun overlater resten av detaljene til sin kommende bok.

Campbell kan også røpe at hun har vært svært heldig med barnet sitt. I intervjuet forteller hun blant annet at datteren sover godt om natten og gråter svært sjeldent. Med andre ord har hun hatt en god start på mammatilværelsen.

Svært privat

Campbell, som har gått ned utallige catwalker i løpet av sin lange karriere, har underveis vært svært sparsom med å dele for mye rundt privatlivet sitt til offentligheten.

Hun har fortsatt ikke røpet datterens navn, og ifølge henne selv er det muligens ikke noe vi får vite før boken blir utgitt. Det er også ukjent hvem som er barnets far, eller om hun i det hele tatt er i et forhold.

«WHO'S YOUR DADDY»: En kvinne som ble adoptert bort som baby får muligheten til å møte sin biologiske far for første gang, men først venter en syk plot twist. Manus/klipp: Celina Morken Vis mer

- Jeg ville elsket å få barn, og avskriver ingenting i livet. Jeg elsker barn og det vil jeg alltid gjøre, sa hun i et intervju med Vogue i 2018.

- Når jeg er rundt barn, blir jeg et barn selv. Jeg blir en liten jente, og det er noe jeg aldri vil miste, fortsatte hun den gang.

LES OGSÅ: Slik ser babyen ut i dag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer