Adele og Rich Paul:

Svarer på det «alle» lurer på

- Vi har vært veldig bra for hverandre.

FORELSKET: Rich Paul og Adele har vært hemmelighetsfulle rundt forholdet sitt. Foto:Harry How/Getty Images/AFP/NTB
FORELSKET: Rich Paul og Adele har vært hemmelighetsfulle rundt forholdet sitt. Foto:Harry How/Getty Images/AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren 2021 begynte ryktene å svirre om at Adele Adkins (35) hadde funnet lykken på nytt etter bruddet fra ektemannen Simon Konecki (49) et par år tidligere.

Artistens utvalgte var sportsagenten Rich Paul (41).

I fjor vår avslørte sangfuglen at hun og Paul hadde tatt forholdet et skritt videre og blitt samboere, og siden den gang har fans og media også spekulert på om duoen har både forlovet og giftet seg i all hemmelighet.

Under en konsert i Las Vegas tok Adele til orde i en klar oppfordring om etter at fans begynte å skade artister ved å kaste ting opp på scenen. Video: Twitter. Reporter: Anabelle Bruun/Dagbladet TV Vis mer

Diamantring

Nå svarer sportsagenten på disse ryktene.

- Adele har det fantastisk. Jeg tror hun er enig i at vi definitivt har hjulpet hverandre. Vi er på en bra plass. Lykkelige. Hun er helt super, skryter 41-åringen i et intervju med Gayle King (68) på CBS Mornings, ifølge People.

- Vi har vært veldig bra for hverandre, fortsetter han uten å ville utdype på hvilken måte fordi «han ikke er den type person» som deler om privatlivet til alle.

Under Brit Awards i februar i fjor overrasket «Hello»-stjernen med en diger diamantring på ringfingeren, og det tok ikke lang tid før ryktene om en forlovelse med Rich Paul begynte å svirre.

Sist måned ble ytterligere fyr kastet på bålet da Adele omtalte Paul som «ektemannen sin» under en samtale med en kvinnelig fan som spurte om artisten ville gifte seg med henne.

- Du kan ikke gifte deg med meg. Jeg er heterofil, min kjære, og ektemannen min er her i kveld, svarte sangeren i en video som har blitt postet på TikTok.

I intervjuet på CBS Mornings adresserer Gayle King endelig det «alle» har lurt på. Forsiktig stiller hun nemlig spørsmålet «Når jeg treffer Adele, bør jeg si: Hei, fru. Paul til henne da?»

- Du kan si hva enn du ønsker, svarer sportsagenten lattermildt, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: Amalie Iuel avslører dramatisk fødsel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer