Ben Affleck:

Svarer på det «alle» lurer på

Bilder og videoer av Hollywood-stjernen gikk viralt. Nå forklarer han endelig hva som skjedde.

VIRALT: Flere mente at skuespiller Ben Affleck så nedstemt ut under årets Grammy-utdeling. Foto: Skjermdump fra Twitter
VIRALT: Flere mente at skuespiller Ben Affleck så nedstemt ut under årets Grammy-utdeling. Foto: Skjermdump fra Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I starten av februar var det duket for den 65. Grammy-utdelingen i Los Angeles. Prisutdelingen huset en rekke interessante øyeblikk og overraskelser.

Én av dem som stjal showet var skuespiller Ben Affleck (50), som tilsynelatende så ut til å ha en kjip kveld.

Flere reagerte på at Affleck så ut som at han egentlig ikke ville være med på utdelingen, og bilder og videoer gikk raskt viralt. Mange mente det så ut som at det var dårlig stemning mellom Affleck og kona Jennifer Lopez (53), og en viral video skal ha vist paret midt i en krangel.

Nå snakker skuespilleren ut om den angivelig følelsesladde kvelden.

NYTT UTSEENDE: Ben Affleck overrasket alle i denne Instagram-videoen. Foto: NTB. Video: Ben Affleck / Instagram. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Røper samtalen

Overfor Hollywood Reporter forteller Affleck at han i realiteten hadde det hyggelig under prisutdelingen. Skuespilleren forteller at han visste at kona Lopez skulle delta, så han bestemte seg derfor for å bli med.

Paret skal ha storkost seg under kvelden, men ble derimot tatt på sengen da filmkameraet dukket opp foran dem.

- Jeg så verten Trevor Noah nærme seg og jeg tenkte bare: «Å Gud».

50-åringen legger til at han ikke visste at kameraet filmet.

- EKLE: Chrissy Teigen kritiserte Ben Affleck og Matthew Perry etter at disse videoene av dem sirkulerte på nettet. Video: Privat. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

- Jeg tullet med kona mi og sa: «så fort de begynner å filme lener jeg meg bort og lar deg sitte ved siden av Trevor». Hun svarte raskt: «Du bør faen meg ikke forlate meg».

Han forklarer videre at det hele var en «mann og kone-greie», og innrømmer at han ikke er like kjent med prisutdelinger som det kona er.

Gjort til latter

Få timer etter Grammy-utdelingen i februar la flere merke til det nygifte paret. Afflecks ansiktsuttrykk ga grobunn til spekulasjoner.

Bilder av skuespilleren spredte seg som ild i tørt gress, og i sosiale medier fikk folk seg en god latter.

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

«Ben Affleck er som introverte overalt. Du kan se batteriene hans gå tom på direkten. Mannen er allerede nede på 23 prosent», skrev en person på Twitter.

«Ben Affleck er hver eneste mann som har måttet bli med på konas jobbfester», mente en annen.

LES OGSÅ: - Spiser ingenting

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer