Rita Ora:

Svarer på det «alle» lurer på

Flere har spekulert lenge på sivilstatusen til popstjernen. Nå bekrefter hun ryktene.

KONEMOR: Rita Ora har giftet seg i all hemmelighet. Foto: Reuters/Henry Nicholls
KONEMOR: Rita Ora har giftet seg i all hemmelighet. Foto: Reuters/Henry Nicholls Vis mer
Publisert

Popstjernen Rita Ora (32) lanserte nylig singelen «You Only Love Me». Hun slapp også en medfølgende musikkvideo - denne gang en bryllupsvideo.

Musikkvideoen med bryllupstema fyrte dermed oppunder de mange ryktene om at Ora ikke lenger er ledig på markedet.

I musikkvideoen ser man 32-åringen ikledd en vintage Yves Saint Laurent-brudekjole fra 1987, samtidig som man får følge forberedelsene til den store dagen.

GIFT: Realitystjerna Henrik Borg giftet seg med Lisa Anckarman i Sverige, og kan nå avsløre prislappen. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

- Sto hvit brud i fjor

Da popstjernen gjestet det britiske radioprogrammet «Heart Radio Breakfast», tok hun bladet fra munnen og bekreftet det mange har spekulert på i lang tid - hun sto nemlig hvit brud i fjor.

- Det stemmer at jeg nå er en gift - men ikke giftig - kvinne. Jeg har valgt å holde den hyggelige nyheten privat en stund, men nå som både låten og videoen min er offentliggjort, føles det naturlig å bekrefte at jeg faktisk sto hvit brud i fjor.

Oras utkårede er filmskaperen Taiki Waititi (47).

PageSix har også omtalt saken.

- Det har vært så mange rykter angående sivilstatusen min, og jeg ville egentlig bare spille litt på det da jeg lanserte den nye videoen min, uttalte hun i radioprogrammet.

Fortsett å se med Se & Hør Pluss

Kjøp tilgang fra 39,-

Har du allerede en bruker? Logg inn

Steg 1/3
Steg 1/3

Få tilgang til eksklusivt TV-innhold og artikler

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort

Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

HJEMME ALENE: I «Nødt eller sannhet» inviterer programleder Hasse Hope åtte forventningsfulle kjendiser «hjem» til seg. La flasken spinne, og den skamløse vinne! Vis mer

- Helt perfekt

32-åringens stylist Tom Eerebout delte et glimt av popstjernen på sin private Instagram-konto.

Ora bekreftet til radioprogrammet at musikkvideoen hennes var basert på virkelige hendelser.

Selv om hun kunne bekrefte den hyggelige nyheten, valgte popstjernen å holde seg ordknapp om hvordan den store dagen hadde utartet seg, men hun kunne røpe til lytterne at bryllupet var, i hennes øyne, «helt perfekt».

LES OGSÅ: Latterliggjøres

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer