«Sex and the City» - «And Just Like That»:

Svarer på det «alle» lurer på

Én spesiell detalj har satt sinnene i kok verden over. NB: Spoiler!

TILBAKE: Endelig er Carrie Bradshaw og Mr. Big tilbake på skjermen. Foto: Jose Perez / Splash News / NTB
TILBAKE: Endelig er Carrie Bradshaw og Mr. Big tilbake på skjermen. Foto: Jose Perez / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Gleden var stor for mange da det i januar ble kjent at «Sex og singelliv» skulle returnere til strømmetjenesten HBO Max. Oppfølgeren fikk navnet «And Just Like That» og kom som en førjulsgave for norske fans tidligere i desember - hele 17 år etter siste episode rullet over TV-skjermen.

I oppfølgeren får vi igjen møte de populære karakterene Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes og Charlotte York-Goldenblatt, spilt av henholdsvis Sarah Jessica Parker (56), Cynthia Nixon (55) og Kristin Davis (56).

Det fjerde medlemmet av venninneflokken, Samantha Jones, spilt av Kim Cattrall (65), medvirker imidlertid ikke.

Bradshaws ektemann, John James Preston, populært kalt Mr. Big, er også med - og det er et øyeblikk mellom nettopp de to som har fått massiv oppmerksomhet.

«Sex og singelliv» er tilbake etter mange år av skjermen. Video: HBO Max Vis mer

- Gjorde det vakkert

I den første episoden får man nemlig se at Big får et hjerteinfarkt mens han er på vei inn i dusjen etter en treningsøkt. Carrie befinner seg på en pianokonsert, og kommer hjem til en døende ektemann.

Det som skjer videre har fått mange til å klø seg i hodet. Carrie ringer nemlig ikke nødtelefonen, men setter seg derimot ned og legger hodet hans i fanget mens hun hulker og skriker. Det hele ender med at Big dør.

I et intervju med E! News tar Chris Noth (67), skuespilleren som portretterer Mr. Big, endelig bladet fra munnen og forteller hvorfor Carrie ikke forsøkte på gjenopplivning eller ringte nødnummeret.

67-åringen mimrer tilbake til samtaler mellom han og serieskaperen Michael Patrick King (67), og forteller at de ble enige om én ting:

MISTENKELIG: Vi har gravd litt på Instagram-profilen til influenser Sofie Karlstad og mener vi har funnet noe oppsiktsvekkende. Video: Rød Løper/Viaplay/Netflix/TV2/Youtube. Vis mer

- Vi kalte det Bonnie & Clyde-øyeblikket. Det øyeblikket hvor Bonnie og Clyde ser hverandre inn i øynene og begge to innser at dette er slutten.

- Vi visste at vi også måtte ha det øyeblikket. Jeg kunne ikke bare dø alene på badet. Det måtte være det siste øyeblikket. Ingen ord, ingen slem dialog - bare et blikk. Og jeg syntes King gjorde det så vakkert, forteller Noth i intervjuet.

På tide

Ifølge «Sex and the City»-stjernen ble det at de ser hverandre dypt i øynene en poetisk avslutning for det legendariske paret.

Han legger imidlertid til at han tidligere ikke hadde vært helt med på å skulle komme tilbake i oppfølgeren, for så å dø i første episode. Men han syntes det ble gjort på en fin måte, og virket også å være enig i at det var for det beste.

KONTROVERSIELL: Mange synes spørsmålet programleder Steve Harvey stilte Miss Universe-vinneren var upassende. Reporter: Anabelle Bruun / Video: Youtube / Miss Universe Vis mer

- Alt har en slutt, og det var på tide for ham å gå. Med mindre vi skal lage «Scenes From a Marriage - Sex and the City»-stil, spøkte han avslutningsvis.

De to første episodene av oppfølgeren «And Just Like This» kan du se på strømmetjenesten HBO Max. Neste episode kommer torsdag 16. desember.

LES OGSÅ: - Var ulykkelig i ekteskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer