Harry Styles:

Svarer på det «alle» lurer på

Fansen fikk endelig svar på hva hiten handler om.

AVSLØRER: Harry styles avslører hva superhiten «Watermelon Sugar» egentlig handler om. Video: Steffen Pettersen Vis mer
Publisert

Harry Styles (27) har gjort en solid solokarriere etter at det britiske boybandet One Direction ble oppløst i 2016. Med milliarder av låtavspillinger på Spotify kan han sies å være blant nåtidens største popstjerner.

Han seneste album kom ut i 2019 til stor glede for fansen. Låten «Watermelon Sugar» har imidlertid vært gjenstand for spekulasjoner.

Verselinjer som «I just wanna taste it» og «tastes like strawberries on a summer evening» har fått flere fans til å lansere teorier om hva den egentlig handler om. Noen har lurt på om den handler om en spesifikk eks, eller om den handler om sex.

PINLIGE SPØRSMÅL: De tidligere turtelduene Kendall Jenner og Harry Styles møtes til duell i James Cordens «Spill Your Guts». Det er ikke alt de ønsker å svare på. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

Full jubel

I 2020 kunne Styles fortelle fra «Tiny Desk Concert» at låten handlet om euforien man får av å date noen, men var ellers ikke veldig spesifikk om budskapet.

Nå, nesten to år etter at låten kom ut, bekrefter endelig artisten hva som er greia. Det gjorde han fra scenen i helgen, da han holdt konsert i Nashville.

GA ENDELIG ET SVAR: Nesten to år etter at låten kom ut avslører Harry Styles hva låten egentlig handler om. Foto: Richard Young / Shutterstock / NTB
GA ENDELIG ET SVAR: Nesten to år etter at låten kom ut avslører Harry Styles hva låten egentlig handler om. Foto: Richard Young / Shutterstock / NTB Vis mer

- Låten handler om.. Det har egentlig ikke noe å si hva den handler om, sier han først.

Så kommer endelig avsløringen som fansen har ventet på så lenge.

- Den handler om livets sødme, sier han i ekte Aune Sand-stil før han får fansen til å dra noen strofer.

- Den handler også om den kvinnelige orgasme, men det er noe helt annet, det er ikke egentlig relevant, sier han til jubel fra publikum.

FIKSJON: Euphoria skildret en fiktiv sex-scene mellom «One Direction»-medlemmene Louis Tomlinson og Harry Styles. Det skapte reaksjoner. Vis mer

Heit musikkvideo

Det hele er dokumentert av en fan på YouTube.

At låten har en seksuell undertone kommer også frem i musikkvideoen. Innledningsvis har videoen en «disclaimer» hvor det står at den er dedisert til «berøring».

Der får man også være med Styles i et hett beachparty med kropp og nettopp berøring. Og en god del vannmelon-spising, som altså etter sigende er en metafor for det kvinnelige kjønnsorgan.

Han har det siste året blitt koblet til skuespiller Olivia Wilde (37), og gjentatte ganger blitt sett i hennes selskap. Selv har ikke duoen verken avkreftet eller bekreftet noen ting, men kanskje Styles kommer med flere avsløringer fra scenekanten fremover.

KANONBALL: Da James Corden og Michelle Obama inviterte til kanonball, gikk det hardt utover enkelte. Video: Viaplay Vis mer

LES OGSÅ: Skrev låt til ektemannen: Avslørte legningen sin

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer