Jennifer Aniston

Svarer på det «alle» lurer på

- Jeg sverger på livet mitt, sier Jennifer Aniston.

KRYSSET DE GRENSEN?: Jennifer Aniston og David Schimmer har innrømmet at de var forelsket i hverandre. Her avbildet med Matthew Perry i 1995. Foto: Dave Lewis / REX / NTB
KRYSSET DE GRENSEN?: Jennifer Aniston og David Schimmer har innrømmet at de var forelsket i hverandre. Her avbildet med Matthew Perry i 1995. Foto: Dave Lewis / REX / NTB Vis mer
Publisert

Kjemien mellom «Friends»-stjernene Jennifer Aniston og David Schwimmer (54) var til å ta og føle på i løpet av ti sesonger av serien. Selv om karakterene deres, Rachel Green og Ross Geller, hadde en noe kronglete vei til mål, endte de til slutt opp sammen - og takk for det.

Det kan derfor, spesielt for ivrige fans, være vanskelig å se for seg at den samme kjemien og de hete følelsene ikke fikk løpe fritt i virkeligheten.

Skuespillerduoen avslørte dog nylig at de begge var forelsket i hverandre i begynnelsen, men at de var i andre forhold og derfor aldri krysset grensen. Det skal riktignok nevnes at de begge på et tidspunkt ble single.

KJÆRLIGHETSHISTORIE: Jennifer og David spilte mot hverandre gjennom ti sesonger hvor fansen fikk ta del i den forholdsvis kronglete kjærlighetshistorien. Foto: Shutterstock/NTB
KJÆRLIGHETSHISTORIE: Jennifer og David spilte mot hverandre gjennom ti sesonger hvor fansen fikk ta del i den forholdsvis kronglete kjærlighetshistorien. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer

Ett spørsmål de imidlertid ikke har svart på, er om de noen gang var intime privat, ikke som Rachel og Ross, men som Jennifer Aniston og David Schwimmer.

Det får vi endelig svar på nå.

- Vi var i forhold og det var aldri den riktige tiden - og det ville ikke ha fungert, sier Aniston i et intervju med Howard Stern denne uken, ifølge Page Six.

REAGERER: Flere reagerer på en stemmevane Jennifer Aniston hadde da hun spilte i «Friends». Vis mer

- Sverger

Ifølge 52-åringen er det faktum at de to aldri datet utenfor settet noe av det fine med det, fordi de tok alle følelsene de hadde for hverandre inn i karakterenes kjærlighetshistorie.

På spørsmål om de noen gang lå sammen, svarer Aniston:

- Han var kjærlig, David var fantastisk. Men nei, aldri, jeg sverger på livet mitt.

«The Morning Show»-stjernen hevder videre at kollegaene Courteney Cox (57) og Lisa Kudrow (57), Monica Geller og Phoebe Buffay i serien, også vet at det stemmer og at de kan gå god for henne.

TILBAKE: HBO Max delte de første bildene fra Friends The Reunion. Vis mer

Ifølge Cox forteller Aniston sannheten når hun sier at det aldri skjedde.

- Howard kommer ikke til å tro meg. Men nei, jeg ville stolt ha sagt at jeg hadde ligget med Schwimmer hvis det skjedde. Men nei, fortsetter Aniston.

Det var i forbindelse med «Friends»-reunion som nylig ble spilt inn, at det først ble bekreftet at det var noe spesielt mellom Aniston og Schwimmer.

- Altså, i første sesong hadde jeg et stort crush på Jennifer. På et tidspunkt crushet vi hardt på hverandre. Men det var som to pendler som passerer hverandre, fordi en av oss var alltid i et forhold og vi gikk aldri over den grensen. Vi respekterte slikt, sa Schwimmer i episoden nylig.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

Aniston på sin side mimret tilbake til en samtale hun skal ha hatt med Schwimmer i forkant av deres første tv-kyss.

- Helt ærlig, jeg husker at jeg sa til David at «det kommer til å være så kjipt at første gang vi faktisk kysser er på nasjonal tv», sa hun, før hun fulgte opp med:

- Vi bare kanaliserte all beundring og kjærlighet vi hadde for hverandre inn i Ross og Rachel.

LES OGSÅ: Avslører: Er i slekt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer