Kate Winslet:

Svarer på det «alle» har lurt på

Kate Winslet tar endelig bladet fra munnen

RASER: Kate Winslet tar bladet fra munnen, og svarer på det "alle" har lurt på. Foto: Shutterstock
RASER: Kate Winslet tar bladet fra munnen, og svarer på det "alle" har lurt på. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert

I den spektakulære filmatisering av den tragiske historien om skipet «Titanic», får vi se en ung Leonardo DiCaprio (48) og Kate Winslet (46) som Jack og Rose - to personer fra ulike samfunnsklasser som forelsket seg på passasjerskipet jomfrutur i april 1912.

Filmen fra 1997 vant hele 11 Oscar-statuetter, og det finnes knapt en filmfanatiker som ikke har sett det storslåtte dramaet.

Både Winslet og DiCaprio har hatt eventyrlige karrierer etter «Titanic», men nå letter Winslet på sløret, og forteller at hun fremdeles husker de nedsettende kommentaren hun fikk i kjølevannet av den høyt dekorerte filmen.

Det gjør hun i podcasten «Happy, Sad, Confused».

TITANIC: Da Céline Dion var gjest i carpool karaoke i talkshowet «The Late Late Show» med James Corden, var det klart at låta «My heart will go on» måtte synges. Og så klart måtte det gjøres ekstravagant. https://www.seher.no/kjendis/lykkelig-igjen-etter-ektemannens-dod/70712802 https://www.seher.no/emne/slik%20gikk%20det%20med%20titanic-stjernene Vis mer

- Var for tjukk til at han fikk plass

Enkelte av «Titanics» mange fans, mente nemlig at DiCaprios karakter måtte bøte med livet da det ikke var plass til han på døren som Winslet hadde erobret etter forliset.

Dette førte til en heftig debatt om hvorvidt «Jack» kunne blitt reddet om Winslet hadde beveget seg litt og fått plass til han, eller om hun rett og slett var for omfangsrik til at det lot seg gjøre.

I følge Winslet selv, ble hun utsatt for massiv «Fat shaming» etter at seerne så en gjennomfrossen og våt DiCaprio synke til bunns.

- Folk var så slemme - jeg var da på ingen måte tjukk! Jeg hadde reagert helt annerledes i dag. Da hadde jeg tatt til motmæle og svart at jeg ikke aksepterer å bli behandlet slik. Det kritikerne og fansen holdt på med - nei, det var regelrett mobbing.

Vis mer

I podcasten slår 46-åringen fast at det ikke var mulig å redde både seg selv og Jack.

- En gang for alle; ja det var plass til han på døren, men da hadde den ikke klart å holde seg flytende - det var derfor ikke en bærekraftig idè.

LES OGSÅ: - Må ha to barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer