Kate Winslet:

Svarer på det «alle» har lurt på

Kate Winslet tar endelig bladet fra munnen

RASER: Kate Winslet tar bladet fra munnen, og svarer på det "alle" har lurt på. Foto: Shutterstock
RASER: Kate Winslet tar bladet fra munnen, og svarer på det "alle" har lurt på. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert

I den spektakulære filmatisering av den tragiske historien om skipet «Titanic», får vi se en ung Leonardo DiCaprio (48) og Kate Winslet (46) som Jack og Rose - to personer fra ulike samfunnsklasser som forelsket seg på passasjerskipet jomfrutur i april 1912.

Filmen fra 1997 vant hele 11 Oscar-statuetter, og det finnes knapt en filmfanatiker som ikke har sett det storslåtte dramaet.

Både Winslet og DiCaprio har hatt eventyrlige karrierer etter «Titanic», men nå letter Winslet på sløret, og forteller at hun fremdeles husker de nedsettende kommentaren hun fikk i kjølevannet av den høyt dekorerte filmen.

Det gjør hun i podcasten «Happy, Sad, Confused».

- Var for tjukk til at han fikk plass

Enkelte av «Titanics» mange fans, mente nemlig at DiCaprios karakter måtte bøte med livet da det ikke var plass til han på døren som Winslet hadde erobret etter forliset.

Dette førte til en heftig debatt om hvorvidt «Jack» kunne blitt reddet om Winslet hadde beveget seg litt og fått plass til han, eller om hun rett og slett var for omfangsrik til at det lot seg gjøre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.