Boris Johnson

Svarer på det «alle» har lurt på

Har en rekke ganger nektet å svare på hvor mange barn han har.

FAR: Boris Johnson sammen med kona Carrie Johnson i mars i fjor. Foto: Tolga Akmen / AFP / NTB
FAR: Boris Johnson sammen med kona Carrie Johnson i mars i fjor. Foto: Tolga Akmen / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Storbritannias statsminister Boris Jonson (57) har en rekke ganger nektet å svare på hvor mange barn han har. Men på NBCs Today Show kom Johnson endelig med innrømmelsen om at han har seks barn.

Hvor mange barn statsministeren er far til har vært en snakkis i Storbritannia i flere år.

Men denne gangen svarte han ja på spørsmål om han har seks barn.

VENTER BARN: Naima Maresse markerte seg i «Ex on the beach» og «Ex and the city» for et par år siden - nå venter hun barn. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Johnson har fire barn med ekskona Marina Wheeler (57), og ett med Carrie Johnson (33) som han giftet seg med tidligere i år.

Det siste barnet stammer fra en affære med en annen kvinne mens han var gift med Wheeler.

Det har vært omtalt i britiske medier at kvinnen prøvde å gå rettens vei for å nekte media å omtale at Johnson, som den gang var Borgermester i London, skulle få barn som følge av en affære utenfor ekteskapet.

Johnson forklarte ikke hvorfor han nå valgte å erkjenne at han har seks barn. 57 år gamle Johnson skilte seg fra Wheeler i 2018, og forlovet seg med 24 år yngre Carrie, den gang Symonds året etter.

GRAVID: Jørgine «Funkygine» Vasstrand og Morten Sundli venter sitt andre barn. Dette sa de om potensiell familieforøkelse i forbindelse med et digitalt pressetreff i 2020. Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

I 2020 fikk de sitt første barn sammen, Wilfred.

- Det var fantastisk å få et barn samtidig som man er statsminister, det var mye arbeid, men jeg elsker det. Det har blitt mye bleieskifting, ler han i intervjuet.

I august annonserte paret at de venter enda et barn, dermed blir statsministeren syvbarnsfar.

LES OGSÅ: Fire barn på et halvt år - dette sier han

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer