Emma Watson:

Svarer på det «alle» har lurt på

Skuespilleren tar bladet fra munnen.

RYKTESTORM: De siste månedene har det blitt spekulert på om Emma Watson har forlovet seg. Dette sier hun selv. Foto: Chris Allerton / REX / NTB
RYKTESTORM: De siste månedene har det blitt spekulert på om Emma Watson har forlovet seg. Dette sier hun selv. Foto: Chris Allerton / REX / NTB Vis mer
Publisert

I februar fikk ryktemølla om at «Harry Potter»-stjernen Emma Watson (31) skal ha blitt fridd til, vann på seg. Ryktene spredte seg som ild i tørt gress i utenlandsk presse etter at 31-åringen ble observert med en sølvring på ringfingeren.

Så langt har imidlertid den britiske skuespilleren vært taus, noe hun vanligvis er når det gjelder privatlivet sitt. Denne uken tar hun derimot bladet fra munnen, og svarer på det «alle» har lurt på de siste månedene.

Slår tilbake

«Kjære fans. Rykter om at jeg er forlovet eller ikke, om karrieren min sover eller ikke, er måter å få klikk på hver eneste gang uansett om det er sant eller ikke», skriver hun på Twitter.

For nærmere to år siden ble skuespilleren sett kyssende på det som den gang ble omtalt som en «mystisk» mann. Den «mystiske» mannen viste seg i etterkant å være Watsons kjæreste, forretningsmannen Leo Alexander Robinton.

Samtidig som stjernen går hardt ut mot overskrifter om seg selv, kan det late til at hun også går langt i å avkrefte at hun faktisk har forlovet seg.

«Hvis jeg har nyheter, så lover jeg å dele de med dere».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer