Emma Watson:

Svarer på det «alle» har lurt på

Skuespilleren tar bladet fra munnen.

RYKTESTORM: De siste månedene har det blitt spekulert på om Emma Watson har forlovet seg. Dette sier hun selv. Foto: Chris Allerton / REX / NTB
RYKTESTORM: De siste månedene har det blitt spekulert på om Emma Watson har forlovet seg. Dette sier hun selv. Foto: Chris Allerton / REX / NTB Vis mer
Publisert

I februar fikk ryktemølla om at «Harry Potter»-stjernen Emma Watson (31) skal ha blitt fridd til, vann på seg. Ryktene spredte seg som ild i tørt gress i utenlandsk presse etter at 31-åringen ble observert med en sølvring på ringfingeren.

Så langt har imidlertid den britiske skuespilleren vært taus, noe hun vanligvis er når det gjelder privatlivet sitt. Denne uken tar hun derimot bladet fra munnen, og svarer på det «alle» har lurt på de siste månedene.

Slår tilbake

«Kjære fans. Rykter om at jeg er forlovet eller ikke, om karrieren min sover eller ikke, er måter å få klikk på hver eneste gang uansett om det er sant eller ikke», skriver hun på Twitter.

For nærmere to år siden ble skuespilleren sett kyssende på det som den gang ble omtalt som en «mystisk» mann. Den «mystiske» mannen viste seg i etterkant å være Watsons kjæreste, forretningsmannen Leo Alexander Robinton.

PRIVAT: Emma Watson har tilbrakt nesten hele livet i rampelyset, men verner stort sett godt om privatlivet sitt. Foto: Eric Charbonneau/Shutterstock/NTB
PRIVAT: Emma Watson har tilbrakt nesten hele livet i rampelyset, men verner stort sett godt om privatlivet sitt. Foto: Eric Charbonneau/Shutterstock/NTB Vis mer

Samtidig som stjernen går hardt ut mot overskrifter om seg selv, kan det late til at hun også går langt i å avkrefte at hun faktisk har forlovet seg.

«Hvis jeg har nyheter, så lover jeg å dele de med dere».

«I mellomtiden, ikke forvent noen nyheter fra meg da jeg stille tilbringer pandemien på samme måte som de fleste andre. Jeg får ikke til å lage surdeigsbrød, tar vare på mine kjære og gjør mitt beste for å ikke spre viruset som fremdeles påvirker så mange mennesker», fortsetter hun.

Stjerna sender også kjærlighet til følgerne sine i denne spesielle tiden.

IKKE FLAU: Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

Tatt på fersken

Som nevnt fant Watson tonen med Robinton i 2019. California-mannen har en tvillingbror som heter Archer, i tillegg til broren Charlie, og søstrene Lily og Daisy.

Paret har blitt observert sammen i «Little Women»-stjernens hjemland også. I Londons gater har de blant annet blitt sett på bakerier og kaféer.

Før kyssebildene av Watson og Robinton dukket opp, ble filmstjernen koblet til «Harry Potter»-kollegaen Tom Felton.

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøker å ringe dem. Vis mer

Romanseryktene mellom de to begynte å svirre sommeren 2019 etter at Felton, som spilte Draco Malfang i de berømte filmene, postet et Instagram-bilde av ham og Watson i pysjamas, hvor han så ut til å lære henne å spille gitar.

LES OGSÅ: - Jeg håper det er sant

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer