Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

Svarer på bruddryktene

Fansen ble overbevist om at Khloé og Tristan hadde gjort det slutt. Så dro de på kjærlighetsferie.

SLUTT?: Khloé Kardashian har fått fansen til å spekulere voldsomt i om det kan ha blitt slutt mellom henne og kjæresten Tristan Thompson. I helgen fikk pipa derimot en helt annen lyd. Foto: NTB Scanpix
SLUTT?: Khloé Kardashian har fått fansen til å spekulere voldsomt i om det kan ha blitt slutt mellom henne og kjæresten Tristan Thompson. I helgen fikk pipa derimot en helt annen lyd. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kjærlighetshistorien til realitystjernen Khloé Kardashian (34) og Tristan Thompson (27) har allerede rukket å få flere kapitler på knappe to år enn forhold flest.

Fra de begynte å date i september i 2016 til i dag har duoen vært gjennom en utroskapsskandale som har fått oppmerksomhet over hele verden, samtidig som de i april kunne glede seg over en familieforøkelse.

Tristan sitt sidesprang kom frem i lyset bare noen dager før fødselen av deres felles datter True (4 md.), og siden den gang har fansen hatt delte meninger om Khloés valg om å fremdeles stå ved samboerens side.

Nå skal imidlertid fansen være overbevist om at Khloé også har tenkt seg om en ekstra gang hva gjelder forholdet mellom henne og Tristan.

- Nå snakker vi skilsmisse

Det er realitystjernens noe uvanlige innlegg på Instagram Stories som får fansen til å undre.

For kort tid siden la nemlig 34-åringen ut flere bilder av sangtekster og visdomsord som er av den sørgelige sorten.

HINTER: Fansen mener Khloé Kardashian hinter om at hun har planer om å forlate kjæresten Tristan Thompson, etter at hun delte et bilde av at hun hører på denne sangen. Foto: Skjermdump, Instagram
HINTER: Fansen mener Khloé Kardashian hinter om at hun har planer om å forlate kjæresten Tristan Thompson, etter at hun delte et bilde av at hun hører på denne sangen. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer

Første sangen Khloé delte var Patti LaBelle og Michael McDonalds «On My Way», og det er nettopp sangtittelen som får fansen til å tro at Khloé hinter om at hun vurdere å gjøre som sangtittelen sier - gå sin egen vei.

Utenlandske nettsteder kastet seg også raskt på bølgen, deriblant nettstedet Life&Style som trekker frem sangteksten som enda et bevis:

«Så mange løfter som aldri ble holdt. Nå vet jeg hva det koster å elske deg. Nå snakker vi skilsmisse, og vi var ikke engang gift».

Som om ikke det var nok, fortsatte Khloé å dele flere kryptiske sangtekster.

Kryptiske meldinger

Neste ut var sangen «All I Have» av artisten Amerie.

«Du sa vi alltid kom til å være forelsket, og du viste meg en verden jeg ikke engang visste om. Ting jeg ikke engang hadde drømt om. Men smilet ditt har forandret seg. Og når du forteller meg at du føler det samme, er jeg ikke sikker på hvem som har skylden, for jeg ga alt», er noe av teksten nettstedet trekker frem.

KRYPTISK: Dette er den andre sangen Khloé delte med fansen, der flere hevder at innlegget er et stikk til Tristan og hans utroskap. Foto: Skjermdump, Instagram
KRYPTISK: Dette er den andre sangen Khloé delte med fansen, der flere hevder at innlegget er et stikk til Tristan og hans utroskap. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer

Helt til slutt delte realitystjernen også en tekst som antydet alt annet en fryd og gammen for den kjente småbarnsmoren.

«Pass deg for lykkejaget: Ideen om at lykke er i det neste steget, den neste jobben, eller med den neste partneren. Inntil du gir opp ideen om at lykke finnes et annet sted, vil den aldri være der du er».

LYKKE: Videre delte også Khloé en lenger tekst som omhandler lykkejag. Denne teksten mener fansen er et hint om at hun nå skal forlate Tristan og søke lykke et annet sted. Foto: Skjermdump, Instagram
LYKKE: Videre delte også Khloé en lenger tekst som omhandler lykkejag. Denne teksten mener fansen er et hint om at hun nå skal forlate Tristan og søke lykke et annet sted. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer

Dro på kjærlighetsferie

Selv om fansen på kort tid ble overbevist om at Khloé tydelig hintet til et brudd mellom henne og Tristan, avviste imidlertid duoen ryktebørsen ved å dra på en aldri så liten familieferie denne helgen.

På Instagram delte realitystjernen en lengre Instagram Stories av seg selv, Tristan og lille True på et privatfly.

AVKREFTER: Få dager etter delte imidlertid Khloé en lengre video på Instagram Stories som viser hele familien på tur. Foto: Skjermdump, Instagram
AVKREFTER: Få dager etter delte imidlertid Khloé en lengre video på Instagram Stories som viser hele familien på tur. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer

Ifølge People er den lille familien på vei til et ukjent sted der de skal tilbringe noen dager sammen med blant andre mamma Kris Jenner (62) og hennes kjæreste Corey Gamble (37).

- Familieferie, sier Tristan i videoklippet Khloé delte.

FAMILIEFERIE: Ifølge Tristan sitt utspill i videoen har den lille familien tatt seg en ferie. Foto: Skjermdump, Instagram
FAMILIEFERIE: Ifølge Tristan sitt utspill i videoen har den lille familien tatt seg en ferie. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer

Filmet av nordmann

Det var etter at et videoklipp av Tristan ble lekket på kjendisnettstedet Daily Mail, at rabalderet brøt løs.

Videoen viser Khloé sin kjæreste, og far til hennes barn, som har det svært hyggelig med en ukjent brunette.

Spekulasjoner og påstander om den amerikanske basketballspilleren spredte seg som ild i tørt gress, og flere hevdet raskt at Tristan hadde vært utro mot Khloé Kardashian.

Siden den gang har verken Khloé eller Tristan kommentert ryktene, men ifølge norske Vendela Hansen (21), stemmer påstandene. Det var nemlig hun som filmet hendelsen og sendte klippet til Daily Mail.

Tatt på senga

Vendela har siden januar bodd i New York der hun studerer markedsføring og kommunikasjon ved Berkeley College.

Ofte er hun ute med promotører i forbindelse med utdanningen. Da drar de som oftest på fine restauranter, der det titt og ofte dukker opp store internasjonale kjendiser. Dét gjorde det denne kvelden også.

Mommy and Daddy 📸 @sashasamsonova

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

- Jeg var ute med noen venner på lørdag i sjutiden på PHD-lounge i New York. På bordet ved siden av oss satt Tristan Thompson sammen med noen kompiser og noen andre jenter, fortalte Vendela til Se og Hør den gang.

I løpet av kvelden observerte Vendela at Tristan og en av jentene som satt ved bordet hans begynte å kose og holde rundt hverandre.

- Og så startet de å kline. Vi ble helt overrasket over at han var utro så åpenlyst, og jeg begynte å filme, fortalte 21-åringen.

LES OGSÅ: Tar bladet fra munnen om bruddet med Tyra Banks