Kristen Bell og Dax Shephard:

Svarer på bisarre rykter

Ikke alle tar ekteparets lykke for god fisk.

SVARER: Kristen Bell måtte svare en følger etter anklager om at hun ikke egentlig liker ektemannen sin, Dax Shepard. Her avbildet sammen i 2011. Foto: Broadimage / REX / NTB
SVARER: Kristen Bell måtte svare en følger etter anklager om at hun ikke egentlig liker ektemannen sin, Dax Shepard. Her avbildet sammen i 2011. Foto: Broadimage / REX / NTB Vis mer
Publisert

Stjerneparet Kristen Bell (40) og Dax Shepard (46) er begge store navn i Hollywood, og er et av de mest elskede parene i filmbyen. Paret, som har vært gift siden 2013, har de to barna Lincoln (7) og Delta (6).

Paret møttes under en bursdagsfest, og begynte å date i 2007. I 2010 ble de forlovet, men valgte å vente med å gifte seg til det var lovlig med likekjønnet ekteskap i California.

Etter å ha vært forlovet i tre år valgte Hollywood-stjernene å gi hverandre sine «ja» i en enkel seremoni på et kontor i Beverly Hills.

Det er imidlertid ikke alle som tar parets lykke for god fisk, ifølge People.

TILBAKEFALL. Dax Shepard har vært rusfri i 16 år, men sprakk da han skadet hånda si. Slik reagerer kona Kristen Bell. Video: Viaplay Vis mer

«Vi forguder hverandre»

Kristen Bell så seg nemlig nødt til å svare en fan, etter at det ble stilt spørsmål ved hvorvidt hun og komikermannen i det hele tatt liker hverandre.

Det er Instagram-kontoen Comments by Celebs som deler kommentaren onsdag. Der hevder nemlig en følger at det stort sett er problemer i skuespillernes ekteskap.

«Alle nyheter jeg ser om dem sier at de ikke takler hverandre, krangler konstant, og nå objektiviserer denne fyren henne i tillegg. Bare, hva er poenget? Heterofile mennesker er så tragiske».

40-åringen tok det imidlertid med knusende ro, og svarte:

«Vi forguder hverandre, vi prøver bare å være så ærlige vi kan om at ekteskap, eller forhold i alle former, er vanskelig til tider», skriver hun, og fortsetter:

«Du kan ikke alltid ha kontroll, eller rett, og det er viktig for oss at vi viser ærligheten rundt at din 'perfekte match' er en myte. Du må jobbe hardt for å elske deg selv, og å elske andre mennesker. Xo».

RASER MOT RYKTER: Kris Jenner rystes av rykter som sier at hun skal ha hatt en het kveld med den amerikanske fotballspilleren O.J. Simpson. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Reagerte på maleri

Den kritiske følgerens kommentar kom som en reaksjon på et intervju Shepard gjorde med PopCulture. Der svarte skuespilleren blant annet på spørsmål om et veggmaleri, vist i blant annet Top Gear, han har av paret på bilen sin.

REAGERTE: Dette maleriet, som er på Shepards bil, fikk den kritiske følgeren til å reagere. Foto: Skjermdump Youtube / Top Gear
REAGERTE: Dette maleriet, som er på Shepards bil, fikk den kritiske følgeren til å reagere. Foto: Skjermdump Youtube / Top Gear Vis mer

- Hun var ikke så begeistret for nivået av «kvinnelig styrke» som er i bildet. Forståelig, uttalte han blant annet i intervjuet.

Senest i januar åpnet 46-åringen opp om hvorfor paret stort sett er åpne og ærlige om ekteskapet sitt.

- Vi vil ikke at noen skal tenke at vi møttes og tenke at det har vært lett, for hvis det er noens forventning til et forhold, og spesielt et ekteskap, er det en dårlig forventning å ha, fortalte han til Sunday Today with Willie Geist.

RYKTESTORM: Justin Bieber gikk nylig ut mot de som mente ekteskapet til han og Hailey Bieber var en bløff. En fersk video med de to turtelduene viser hvordan forholdet mellom han og Hailey virker å være mer enn bare oppspinn. Vis mer

Tilbakefall

Ekteskapet er imidlertid ikke det eneste 46-åringen har vært åpen om den siste tiden. I høst skapte han nemlig store overskrifter verden over, da han innrømmet at han hadde sprukket - etter 16 år som edru.

Det gjorde han i en episode av hans egen podkast, «Armchair Expert».

Feiringen av 16 år som edru beskriver han som den verste timen i hans liv. 45-åringen var nemlig høy på smertestillende under feiringen. Før det hadde han altså ikke rørt noen form for rusmidler siden 2004.

I den svært åpenhjertige samtalen innrømmer han blant annet at det ikke bare var hans eget ego som gjorde det vanskelig å være ærlig, men også at han har vært så åpen om edrueligheten i mediene. Han var også redd for hvordan det ville påvirke kona.

SPØKEFUGL: Til tross for at Dax Shepard er komiker, og dermed tuller mye, var han brutalt ærlig da han fikk et tilbakefall etter 16 år som edru. Foto: Matt Baron / BEI / REX / NTB
SPØKEFUGL: Til tross for at Dax Shepard er komiker, og dermed tuller mye, var han brutalt ærlig da han fikk et tilbakefall etter 16 år som edru. Foto: Matt Baron / BEI / REX / NTB Vis mer

- Kristen fortjener ikke at de neste seks månedene skal bestå av intervjuer der hun må si: «Åh, Dax hadde et tilbakefall». Det føles ikke rettferdig mot noen, det er ikke det. Jeg er lei meg og flau over at jeg har satt andre mennesker i denne situasjonen, fortalte 46-åringen.

LES OGSÅ: Edru i 16 år - sprakk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer