Bianca Ingrosso:

Svarer på babyrykter

Influenseren tar bladet fra munnen.

TALKSHOW: Bianca Ingrosso har stor suksess, og har nylig debutert som programleder for sitt eget talkshow. Foto: Henriette Eilertsen / Dagbladet
TALKSHOW: Bianca Ingrosso har stor suksess, og har nylig debutert som programleder for sitt eget talkshow. Foto: Henriette Eilertsen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I november kom den svenske influenseren Filippa Toremo (26) med en sjokkavsløring - hun var gravid i uke 24, og ante ikke at hun ventet barn selv.

Hun kunne røpe at hun over lengre tid hadde slitt med irritabel tarmsyndrom (IBS), som kjennetegnes av avføringsplager som luftsmerter, diaré og forstoppelse.

Fortsett å se med Se & Hør Pluss

Kjøp tilgang fra 39,-

Har du allerede en bruker? Logg inn

Steg 1/3
Steg 1/3

Få tilgang til eksklusivt TV-innhold og artikler

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort

Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

HJEMME ALENE: I «Nødt eller sannhet» inviterer programleder Hasse Hope åtte forventningsfulle kjendiser «hjem» til seg. La flasken spinne, og den skamløse vinne! Vis mer

Det hun trodde var de vanlige magesmertene hun var vant til skulle imidlertid vise seg å være plager som følge av graviditet.

Ryktene florerer

Toremo har vært åpen med følgerne sine om graviditeten og den sjokkerende måten hun fant ut av det på - men hun har kortene tett til brystet når det gjelder hvem barnets far er.

Det har ført til en rykteflom, og flere skal ha hevdet at Benjamin Ingrosso (25) eller Oliver Ingrosso (33) er faren. Andre hevder at det er Bianca Ingrossos (28) ekskjæreste, Phillipe Cohen (28) er far til Toremos barn.

AVKREFTER RYKTER: Bianca Ingrosso ser seg lei av ryktene. Foto: Skjermdump / Instagram / @biancaingrosso
AVKREFTER RYKTER: Bianca Ingrosso ser seg lei av ryktene. Foto: Skjermdump / Instagram / @biancaingrosso Vis mer

Nå har Bianca Ingrosso tatt bladet fra munnen og svarer på babyryktene. På en story på Instagram går hun langt i å avkrefte at Benjamin eller Phillipe er barnefar.

«Kan vi droppe ryktet om at min bror eller eks er pappa til Filippas barn. Helt sykt hva folk finner på fra ingenting».

Frieri

Bianca, Benjamin og Oliver er kanskje Sveriges mest kjente søskentrio. Sammen med moren, Pernilla Wahlgren (55), har de medvirket i programmet «Wahlgrens verden».

MAKEOVER: Det tilspisser seg i «Nødt eller sannhet», og bare de tøffeste karrer seg videre. Artist Jorun Stiansen overrasker konkurrentene da hun må barbere øyenbrynet. Vis mer

Til tross for babyrykter og spekulasjoner har familien nylig kunnet feire en skikkelig gladnyhet. Wahlgren har nemlig forlovet seg med kjæresten sin. Det delte hun først på Instagram.

Datteren hadde en hemmelig rolle i frieriet.

- Bianca visste om det, fordi Christian hadde fått henne til å finne ut av ringstørrelsen min. Og hun har et smykkemerke, så hun sa til meg for noen uker siden: «Mamma, jeg trenger ringstørrelsen din, du skal få noen ringer av meg», fortalte Wahlgren i en podkast.

LES OGSÅ: «Farmen»-bråket: Reiste utenlands

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer