Nick Carter:

Svarer på anklagene

Boyband-stjernen forsvarer seg i uttalelse.

STERKE ANKLAGER: Nick Carter må forsvare seg etter at en tidligere fan holdt pressekonferanse torsdag denne uka. Foto: Alberto E. Rodriguez/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/AFP/NTB
STERKE ANKLAGER: Nick Carter må forsvare seg etter at en tidligere fan holdt pressekonferanse torsdag denne uka. Foto: Alberto E. Rodriguez/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Nick Carter (42), best kjent fra boyband-gruppa «Backstreet Boys», har kommet med en uttalelse etter at en tidligere fan holdt pressekonferanse og uttalte seg om overgrep.

Carters advokat, Michael Holtz, uttaler overfor Page Six at påstandene, som angivelig fant sted for mer enn 20 år siden, bare har som formål å skade boyband-stjernen og at de er usanne.

RASER: Khloé Kardashian fant ut at moren, Kris Jenner, tilsynelatende skal ha satt opp et uventet møte mellom henne og eksmannen Lamar. Det ble ikke tatt særlig godt imot. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Manipulert

- Dessverre har hun i flere år nå blitt manipulert til å komme med falske anklager om Nick - og påstandene har endret seg gjentatte ganger og vesentlig over tid. Ingen bør la seg lure av et pressestunt orkestrert av en opportunistisk advokat - det ligger ingenting i denne anklagen overhodet, noe vi ikke er i tvil om at domstolen raskt vil innse, heter det i uttalelsen.

Torsdag denne uken holdt kvinnen en pressekonferanse hvor hun anklagde Carter for seksuelle overgrep da hun bare var 17 år gammel.

- Selv om jeg er autistisk og lever med cerebral parese, mener jeg at ingenting har påvirket meg mer eller hatt en mer varig innvirkning på mitt liv enn det Nick Carter gjorde og sa til meg, uttalte den nå 39 år gamle kvinnen, med tårer i øynene, ifølge Page Six.

RYSTENDE: Soveromsopptak fra 2017 vekket harme. Video: ELIAS ZAHL-PETTERSEN Vis mer

Søksmål

Hun anklager artisten for å ha voldtatt henne, og beskriver også at han kalte henne «tilbakestående kjerring». Hun hevder hun endte opp med blåmerker.

Det blir hevdet at hendelsen fant sted etter en konsert og at Carter fikk henne med seg inn på turnébussen.

I forbindelse med pressekonferansen skal hun ha gått til søksmål mot Carter på torsdag, sammen med tre anonyme kvinner som også hevder at boyband-stjernen forgrep seg på dem.

PRINS PÅ FEST: I kjølvannet av overgrepsanklager og spørsmål rundt vennskapet til avdøde Jeffrey Epstein, sa prins Andrew i et intervju at han ikke skjønte hvordan han hadde fått stempelet som «partyprins», da han ikke lenger festet. Bilder av prinsen i Saint-Tropez sa det motsatte. Foto: Coleman-Rayner / Stella Pictures. Klipp: Emilie Rydning Vis mer

LES OGSÅ: - Stillheten sier alt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer