Svarer på alle frierbrev

Men Jo Røislien har samboer og barn.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Siffer»-programleder Jo Røislien (39) er kjent for sin store kunnskap, høye hår og spesielle t-skjorter, og har klart å få tusenvis av nordmenn til å interessere seg for matematikk på TV.

Og noen TV-seere er mer interessert enn andre. Røislien avslører at han får mange frierbrev – og at han svarer på alle.

- Jeg har fått en del og det er hyggelig. Jeg svarer på alt. Jeg vil ikke utlevere hva folk skriver,  men det er hyggelig med oppmerksomheten. Folk setter pris på det man gjør og den man er, sier han til Seoghør.no.

Røislien har både samboer og barn og har ikke vært på stevnemøte med noen av beundrerne, men synes det er hyggelig å gi tilbakemelding på komplimentene.

- Jeg svarer hyggelig ting, og rødmer litt, men jeg er nok litt unnvikende  og tilbakelent i svarene.


Røisliens er populær også som programleder og torsdag ble han nominert til «Gullruten»-priser for «beste nye programserie» og «beste magasin- eller livsstilsprogram» for «Siffer».

NRK-kollega Selda Ekiz (27) er også nominert i flere kategorier, og den flotte «Newton»-stjernen har også fått mye oppmerksomhet etter å ha vist seg på skjermen.

- Jeg har fått frierbrev men det tror jeg alle får. Jeg tror ikke jeg er den eneste som får mail fra folk som sier «jeg har sett deg på TV, skal vi ta en brus sammen». Jeg tror du får henvendelser så lenge du er på TV, men jeg svarer ikke på noe, sier hun.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De er mer glamorøse enn oss  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer