Björn Ulvaeus:

Svarer kryptisk: - Rart

Mener det er en merkelig tilfeldighet.

SVARER: Det går flere rykter og spekulasjoner om en mulig ABBA-gjenforening. Nå svarer Björn Ulvaeus. Foto: Dominic Lipinski / Pa Photos / NTB
SVARER: Det går flere rykter og spekulasjoner om en mulig ABBA-gjenforening. Nå svarer Björn Ulvaeus. Foto: Dominic Lipinski / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

I mai stakk Loreen (39) av med seieren i Eurovision Song Contest, og det er dermed nok en gang Sverige som skal være vertsland neste år.

Det har de også vært seks ganger før, blant annet etter at ABBA vant med «Waterloo» i 1974.

Neste år er det 50 år siden Sverige tok sin første seier i sangkonkurransen, og nettopp den detaljen har ikke gått ubemerket hen.

I tiden etter Loreens seier har det nemlig blitt spekulert på om seieren var planlagt for å få neste års finale i ABBAs hjemland. Flere fans tror nemlig at den legendariske gruppen vil gjenforenes under Eurovision 2024.

Skal vi tro ABBA-medlem Björn Ulvaeus (78) er det ikke helt utenkelig.

I SVTs «Morgonstudion» forteller han nemlig at det ikke er en helt fjern tanke at det kan bli en opptreden i forbindelse med neste års konkurranse.

- Ja, men jeg snakker bare for meg selv. Jeg kan absolutt ikke snakke for de andre, sier han, ifølge Expressen.

Ulvaeus, i likhet med flere fans, mener også det er en merkelig tilfeldighet at det er nettopp Sverige som er vertsland under 50-årsjubileumet.

- Det er nesten litt rart, er det ikke? At det er nettopp i Sverige, akkurat det året. Så har finalen også nettopp skjedd, så vi vet ikke helt ennå. Det er mange som går med tankene om: «Hva slags morsomme ting skal vi finne på?».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer