Iselin Guttormsen:

Svarer kryptisk på romansespørsmål

- Blir veldig knyttet til hverandre.

ROMANSERYKTER: Vi tok en prat med Iselin Guttormsen og hennes dansepartner Catalin Andrei Mihu om deres forhold. Video: Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Så fort en ny sesong av «Skal vi danse» ruller over skjermen, sprer romanseryktene seg som ild i tørt gress.

Det er imidlertid ikke uvanlig at kjendisene og proffdanserne finner kjærligheten etter å ha tilbrakt store deler av dagen sammen over mange uker.

Det gjelder blant annet programleder Helene Olafsen (32) og Jørgen Nilsen (32). I 2017 vant de både «Skal vi danse»-pokalen og til slutt hverandre.

Iselin Guttormsen (35), som deltar i årets «all star»-sesong, svarte imidlertid kryptisk da Se og Hør spurte henne om hun ønsket å avkrefte en eventuell flørt med dansepartneren Catalin Mihu (28).

BRANNSKADET: Oppmerksomme seere kunne se brannsår overfor armhulen til Kari Traa da hun danset chachacha forrige lørdag. Reporter: Maria Ludvigsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

- Betyr mye for oss begge to

Lørdag danset Guttormsen og Mihu en wienervals til kjærlighetslåten «A Thousand Years» av Christina Perri.

Dette var en dans som betød ekstra mye for dansepartnerne. Det var nemlig denne dansen duoen skulle danse i fjorårets sesong, men som de aldri fikk gjort ettersom Guttormsen måtte trekke seg på grunn av brudd i foten.

Forrige uke ble det kjent at sexologen slet med smerter i skulderen.

- Det har vært smertefullt, men når adrenalinet kicker inn glemmer man det litt. Det har nesten vært verre å danse en dans som betyr så mye for oss begge to. Så jeg glemte skaden og tenkte bare på at jeg skulle utføre dansen, forklarte hun til Se og Hør etter lørdagens dans.

«IKKE LOV Å LE PÅ HYTTA»: For et år siden tok Jannicke Weeden med seg daten Oliver på premierefest - i år tok hun med seg sønnen Elias. Vi får svar på hvordan det går med fjorårets date. Reporter: Thea Hope. Video: Celina Morken Vis mer

- Sjelevenn

Også under årets sesong har det oppstått rykter om varme følelser mellom dansepartnere. Tidligere svømmer Aleksander Hetland (39) og proffdanser Helene Spilling (25) har blant annet tatt bladet fra munnen.

Det ønsker imidlertid ikke Guttormsen å gjøre.

- Vil dere avkrefte eller bekrefte noen rykter en gang for alle?

- Nei, det vil vi ikke! Vi vil verken avkrefte eller bekrefte, svarte 35-åringen.

Stjernen og proffdanseren tilbringer mye tid sammen både på og utenfor dansestudioet. Under «Skal vi danse» overnatter hun i leiligheten til Mihu.

KLINING: En gammel kyssekonkurranse fikk Katrine Moholt til å mimre om gamledager. Reporter: Thea Hope. Video: Celina Morken/ Rød Løper Vis mer

- Det er jo litt sånn denne «Skal vi danse»-greia da. Vi blir så godt kjent med hverandre og blir veldig knyttet til hverandre. Og for å gå inn i en dans med mye følelser, er det klart at da ser man jo fort veldig forelsket ut, fortalte hun videre.

Guttormsen la likevel ikke skjul på at dansepartneren har fått en plass i hjertet hennes.

- Jeg er ekstremt glad i Catalin, det er jeg. Og det kommer jeg alltid til å være, sa hun, og la til:

- Jeg har fått meg en venn og en sjelevenn for resten av livet.

- Jeg også, skjøt Mihu inn.

LES OGSÅ: Raser mot kronprinsparet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer