«Kompani Lauritzen»

Svarer kryptisk på dette

Spesiell detalj vekket oppsikt.

PROGRAMLEDERE: Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegaard har ledet «Kompani Lauritzen» i tre sesonger. Foto: Matti Bernitz / TV 2
PROGRAMLEDERE: Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegaard har ledet «Kompani Lauritzen» i tre sesonger. Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer
Publisert

Årets sesong av «Kompani Lauritzen» er ved veis ende, og etter en nervepirrende finale ble det til slutt klart at det var TV-profil Grunde Myhrer (27) som kunne juble høyest av alle.

Selv om finalen bød på flere spennende øyeblikk, var det likevel en liten detalj som ikke gikk upåaktet hen. I en av fiendens kaserner var det nemlig et oppslag som omhandlet «Kompani Lauritzen»s mange nominasjoner under fjorårets Reality Awards.

Nå røper programlederne hva baktanken var.

Det ble tårevått da vinneren av «Kompani Lauritzen» skulle kåres. Video: Luna Lea/Rød Løper. Reporter: Bjørn Ekker/Dagbladet Vis mer

Under en finaleoppgave fikk man se Agnete Husebye (27) ta seg inn i fiendens landskap, hvor hun entret en av kasernene.

På veggen kunne man se flere oppslag av ulik art, men det var likevel ett som virket å fange Husebys oppmerksomhet.

«Oppretter Reality Awards!» sa hun begeistret før hun dro videre.

Foto: Skjermdump / TV 2
Foto: Skjermdump / TV 2 Vis mer

- Er et mysterium

Da Se og Hør Reality Awards møtte programlederne i anledning årets Gullruten-utdeling, tok Kristian Ødegård (48) og Dag Otto Lauritzen (66) bladet fra munnen, og svarte kryptisk på hva de tror baktanken kan være.

- Det var vel fiendens tanke om at de skulle skape en ny verden, og de var vel misunnelig på «Kompani Lauritzen» og Reality Awards. Men hvem som står bak er et mysterium, sa Ødegaard med glimt i øyet.

Under fjorårets utdeling var realityprogrammet nominert til en rekke priser, inkludert «Årets programleder».

REALITY AWARDS: Se og Hør Reality Awards arrangeres igjen i 2023. Video: Jenny Emilie Aas. Vis mer

Selv om det bare ble med nominasjonene under fjorårets utdeling, skal man ikke se bort ifra at TV-serien kan hevde seg under årets arrangement.

På spørsmål om noen øyeblikk fra årets sesong kunne blitt nominert til noe, la ikke Ødegaard og Lauritzen skjul på at det var vanskelig å svare på.

- Det er veldig vanskelig å spørre oss om. Vi er jo veldig glad i mange øyeblikk, sa Ødegaard, før Lauritzen la til:

- Vi er fortsatt inni boblen, men det blir spennende å se.

Ni år har gått siden Ludvig Antonio Jacobsen sjarmerte hele Norge da han sang «Erre her'e er party?». Dette gjør Fredrikstad-gutten i dag. Video: Jonas Hammer/Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Holdt på å miste livet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer