Sophie Elise Isachsen:

Svarer kryptisk om Isak

På Gullruten ble Sophie Elise naturligvis konfrontert med sivilstatus.

BLIR FLAU: Dette svarer Sophie Elise Isachsen på spørsmål om Isak Dreyer. Video: Maja Walberg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

GRIEGHALLEN / BERGEN (Se og Hør): Lørdag kveld er det endelig duket for TV-bransjens største fest, nemlig Gullruten i Bergen. I den anledning var den røde løperen rullet ut og kjendisene strømmet til Grieghallen i de fineste kjoler og dresser.

En av de som er til stede er Sophie Elise Isachsen (27). 27-åringen har det seneste året vært å se i både «Bloggerne» og «Farmen kjendis».

Det var i sistnevnte program at det oppsto søt musikk mellom henne og han som endte opp med å vinne hele konkurransen, Isak Dreyer (27).

I hele år har det florert både romanserykter og bruddrykter mellom duoen, men på finalefesten til programmet så det ut til at det var svært god stemning mellom dem.

Ikke lenge etter «Farmen kjendis» var over på TV, satte Dreyer imidlertid kursen mot Grønland for en tre måneder lang ekspedisjon.

Siden har det vært stille fra dem om hverandre, og Dagbladet benyttet dermed muligheten til å spørre Isachsen om status.

- Han er på Grønland og jeg håper han har det fint. Jeg har det veldig fint og lever mitt liv.

- Men har dere snakket sammen?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer