<strong>FORVEKSLET:</strong> Courteney Cox (55), best kjent fra tv-serien «Friends», ble i forrige uke sammenlignet med Caitlyn Jenner (70) på sosiale medier. Dette ser det ut til at hun tok med en god dose humor. Foto: NTB Scanpix
FORVEKSLET: Courteney Cox (55), best kjent fra tv-serien «Friends», ble i forrige uke sammenlignet med Caitlyn Jenner (70) på sosiale medier. Dette ser det ut til at hun tok med en god dose humor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Courteney Cox og Caitlyn Jenner:

Svarer fansen etter vill sammenligning

- Dette var overraskende.

Publisert
Sist oppdatert

Minst én gang i løpet av livet får de aller fleste høre hvilken kjendis de ligner mest på utseendemessig. Det kommer derfor kanskje ikke som et sjokk at dette også gjelder kjendisene selv.

Det var nemlig noe «Friends»-stjernen Courteney Cox (55) fikk erfare forrige uke, da skuespillerkollega David Spade (55) publiserte et bilde av de to sammen med tidligere «The Bachelor»-personlighet Nick Viall (39).

Trolig forventet hun ikke at fans verden rundt skulle sammenligne henne med den tidligere «Keeping up with the Kardashians»-profilen Caitlyn Jenner (70), ifølge blant andre Entertainment Tonight.

Skuespilleren kunne imidlertid si seg enig i likheten, og tok det hele med en god dose humor.

POPULÆR: «Og nå er vi Instagram FRIENDS også. Hei Instagram», skriver den amerikanske stjerna Jennifer Aniston (50) på Instagram tirsdag ettermiddag. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

- Er det der Caitlyn Jenner?

55-åringen delte nemlig et eget innlegg med bilder på Instagram i helgen, der det første bildet viste originalbildet Spade publiserte. Deretter delte hun et skjermbilde av en rekke kommentarer fra følgere som forvekslet skuespilleren med realityprofilen.

Kommentarene under bildet lød nemlig som følger:

- Er det der Caitlyn Jenner?, skrev en bruker.

- Jeg trodde seriøst at Courteney var Caitlyn Jenner, kommenterte en annen.

- Herregud, Courteney ser ut som Bruce Jenner, var det en bruker som mente.

«David Spade publiserte dette bildet. Jeg syntes virkelig ikke at jeg lignet på meg selv, men dette var overraskende...», skrev Courteney til bildene.

Det tredje og siste bildet 55-åringen delte var et splittbilde av seg selv og Caitlyn, sammen med teksten: «OK... Jeg ser det».

Skuespillerens nære venninne og «Friends»-kollega, Jennifer Aniston (50), slang seg med på spøken, og kunne ikke holde latteren tilbake.

«Du er hysterisk. Herre GUD, jeg elsker deg», kommenterte 50-åringen under bildet.

Hun la også igjen to andre kommentarer med emojier av at hun ler så hun gråter.

View this post on Instagram

A lot going on here. #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on

Skiftet kjønn

Det ser dermed ut til at skuepilleren tok det å bli sammenlignet med Caitlyn med knusende ro.

GJØR NARR: Caitlyn Jenner får virkelig høre det når NBA-spilleren og Kendall Jenners eks, Blake Griffin, roaster henne. Video: Comedy Central / Rød Løper Vis mer

I 2015 sto Caitlyn Jenner frem offentlig som transseksuell og fortalte samtidig at hun var i full gang med prosessen å gå fra å være Bruce Jenner og mann - til kvinne.

70-åringen var en av verdens fremste tikjempere i USA på 70-tallet, og satte verdensrekord i tikamp i 1975 og 1976. Sistnevnte år vant hun gullmedaljen under OL i Montreal.

Mye har skjedd siden den gang. Realitystjernen og den pensjonerte idrettsutøveren, som tidligere var kjent under navnet Bruce, har gjennomgått flere drastiske, kroppslige forandringer - og fått et helt nytt liv.

Jenner har snakket åpenhjertig om hele kjønnsskifteprosessen, og gitt fansen hyppige oppdateringer på sosiale medier og i egen realityserie.

LES OGSÅ: Kryptisk «Friends»-melding

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer