Sebastian Solberg:

Svarer etter reaksjonene

- Blir flau.

TV-ANSIKT: Sebastian Solberg har vært mye å se i den pågående sesongen av «Alle elsker David». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TV-ANSIKT: Sebastian Solberg har vært mye å se i den pågående sesongen av «Alle elsker David». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

For tiden ruller den fjerde sesongen av realityserien «Alle elsker David» over TV-skjermene. I programmet, som hadde sin første sesong i 2021, blir seerne introdusert for kjendismanager David Eriksen (55) og hans nærmeste familie - deriblant ekskjæresten Hedvig Sophie Glestad (31).

Nytt for den pågående sesongen er at også Eriksens kollegaer i Eccentric People tar en større del, og en av de 55-åringen virker og omgås mest med er influenser Sebastian Solberg (32).

32-åringens økende skjermtid har imidlertid ført til at han mottar flere reaksjoner på en spesifikk ting, som han nå har sett seg nødt til å adressere.

Det var overfor Nettavisen Solberg i forkant av premieren kunne innrømme at store deler av innspillingen var borte fra minnet.

De som har sett programmet har kanskje lagt merke til at 32-åringen ofte dukker opp når det arrangeres fester, noe som har gjort at flere har satt spørsmålstegn ved det de mener er et litt overdrevet alkoholinntak. Noen skal også ha kalt han «skapalkoholiker».

- Jeg skjønner jo at når man som seer ser de glimtene fra «Alle elsker David», at folk tenker at jeg drikker veldig mye, bare maser og alltid er på fest. Men jeg tror jo også at de mest oppegående greier å skjønne at det man ser på TV er litt som et bilde i sosiale medier. Man deler bare små glimt, forklarer Solberg til avisen, før han fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer