Megan Fox:

Svarer etter bikinilinje-kritikk

«Knust over å ha blitt tatt vekk», svarer stjernen.

SLÅR TILBAKE: Megan Fox lot ikke den kritiske kommentaren få stå ubesvart. Foto: NTB
SLÅR TILBAKE: Megan Fox lot ikke den kritiske kommentaren få stå ubesvart. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Kjendiser i både inn- og utland må til enhver tid regne med å få reaksjoner, kommentarer og kritikk for utseende, antrekk og hvordan de opptrer.

Hver gang de deler et bilde i sosiale medier, er sannsynligheten stor for at noen kommer med slengbemerkninger.

Nå er det skuespilleren Megan Fox (36) som er offer for et «stikk», men stjernen har valgt å slå tilbake.

Vekker oppsikt

Sammen med forloveden Machine Gun Kelly (32), har hun posert for kamera iført kostyme. Paret har kledd seg ut som de kjente karakterene Zelda og Link fra Nintendo-spillet «The Legend of Zelda».

VEKKER OPPSIKT: Megan Fox etterlot lite til fantasien på gårsdagens Video Music Award-utdeling. Video: Entertainment Tonight. Reporter: Jonas Andersen Vis mer

Fox har delt et knippe bilder på Instagram, og som alltid får hun enormt med reaksjoner. I skrivende stund har innlegget over to og en halv million likerklikk, og nesten ti tusen kommentarer.

Det er ikke bare selve utkledningen som får oppmerksomhet. En Instagram-følger har bitt seg merke i stjernas bikinilinje, og ser ikke ut til å være imponert.

«Alle de pengene, og hun kan ikke kjøpe en barberhøvel. Hun er nå tatt av «listen» min», skriver nemlig en i kommentarfeltet, ifølge People.

- Feilaktig

Fox lot ikke kommentaren få stå ubesvart.

«Refererer du feilaktig til tatoveringen min? Uansett er jeg knust over å ha blitt tatt vekk fra listen din. Jeg håpet du ville gifte deg med meg», skriver 36-åringen.

Det noen har tatt for å være hår ved bikinilinjen, viser seg altså å være en av Fox sine tatoveringer.

MÅTTE SPY: Megan Fox har gjestet «Jimmy Kimmel Live», der forteller hun om sin opplevelse med Ayahuasca. Video: ABC Vis mer

Dette er ikke første gang paret vekker oppsikt utkledd. I forbindelse med halloween i år, hadde paret nemlig kledd seg ut som det ikoniske eksparet Pamela Anderson (55) og Tommy Lee (60).

Den gangen var det først og fremst Kelly som fikk kritikk. Iført Lee-kostymet la han ut en video hvor han sniffer et hvitt pulver med en pengeseddel fra brystet til Fox.

«Å sniffe kokain er ikke kult og i alle fall ikke når du har flere tenåringer som ser opp til deg», var det blant annet en som kommenterte.

LES OGSÅ: Latterliggjøres: - Til å le av

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer