Megan Fox og Machine Gun Kelly:

Svarer endelig på ryktene

- Mange har en mening om vårt forhold.

IDYLLEN SLÅR SPREKKER: For et år siden forlovet Megan Fox og Machine Gun Kelly seg. Ryktene skal ha det til at de nå har gått hvert til sitt. Foto: Broadimage/Shutterstock / NTB
IDYLLEN SLÅR SPREKKER: For et år siden forlovet Megan Fox og Machine Gun Kelly seg. Ryktene skal ha det til at de nå har gått hvert til sitt. Foto: Broadimage/Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har stormet rundt skuespiller Megan Fox (36) og forloveden Colson Barker (31), bedre kjent som Machine Gun Kelly, den siste uken. Flere har hevdet at sistnevnte skal ha hatt et affære med en annen.

I et nytt Instagram-innlegg tar 36-åringen bladet fra munnen, og avkrefter at det har vært en tredjepart involvert i hennes og forlovedens angivelige splittelse.

Page Six er blant mediene som har omtalt saken.

Den siste tiden har Fox vært borte fra sosiale medier, men returnerte til Instagram søndag kveld for å adressere de mange anklagene som har versert rundt paret.

«Mange har en mening om vårt forhold, og mange tror de sitter på fasiten om hva som visstnok skal ha skjedd med oss. La meg avkrefte ryktene en gang for alle - det har ikke vært noen andre involvert i vårt forhold!» skriver hun, før hun legger til;

«Beklager å måtte frarøve dere disse nyhetshistoriene, men nå håper jeg disse spinnville historiene kan dø ut, slik at vi endelig kan få være litt i fred».

36-åringens nyeste og hittil eneste Instagram-innlegg kommer i kjølvannet av ryktene som tok fyr etter at hun forrige helg delte et kryptisk Instagram-innlegg, fjernet alle spor av forloveden, samt sluttet å følge ham og til slutt deaktiverte kontoen sin.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.