Tom Hiddleston:

Svarer endelig på ryktene

Ryktene har florert i flere måneder.

RYKTEFLOM: Zawe Ashton og Tom Hiddleston har vært et par siden 2019. Foto: David Shopland / BPI / Shutterstock/NTB
RYKTEFLOM: Zawe Ashton og Tom Hiddleston har vært et par siden 2019. Foto: David Shopland / BPI / Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Endelig svarer skuespiller Tom Hiddleston (41) på forlovelsesryktene som har florert den siste tiden. Helt siden han og kjæresten Zawe Ashton (37) ble avbildet under årets BAFTA Awards har «alle» vært skråsikre på at skuespilleren har gått ned på et kne.

Bakgrunnen var at Ashton ble observert med en diamantring på fingeren. Paret sa ingenting om en eventuell ny sivilstatus den gang, noe som fikk folk til å spekulere fælt.

FORLOVELSESRING?: Dette er ringen som satte fart på forlovelsesryktene. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB
FORLOVELSESRING?: Dette er ringen som satte fart på forlovelsesryktene. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB Vis mer

Under et nylig intervju med Los Angeles Times kunne derimot Hiddleston endelig bekrefte at de hadde forlovet seg, og at det hadde skjedd i mars. Han var imidlertid ikke spesielt snakkesalig om nettopp forlovelsen.

- Jeg er veldig lykkelig, var alt han sa.

FORLOVET: Alt gikk ikke på skinner da kjæresten til Ulrikke Brandstorp skulle fri. Reporter: Celina Morken. Video: Luna Lea Vis mer

Hiddleston og Ashton har vært et par siden 2019, men ventet helt til 2021 før de dro på rød løper sammen for første gang.

«Thor»-stjernen har forholdt seg relativt privat om hans og Ashtons forhold. Tidligere har han også datet skuespilleren Susannah Fielding (37) fra 2008 til 2011, og popstjerne Taylor Swift (32) i 2016.

Etter romansen med Swift beskrev Hiddleston henne som «en fantastisk kvinne» under et intervju med GQ.

- Hun er sjenerøs og snill og nydelig, og vi hadde det veldig fint, la han videre til om ekskjæresten.

BRYLLUP: Pia Tjelta og Oddgeir Thune avslørte at de hadde forlovet seg i 2020. Slik svarte hun da vi spurte om bryllupsplanene. Reporter: Katrine Bjelke. Video: Nora Skavhaug Vis mer

LES OGSÅ: Detaljen vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer