Tom Hiddleston:

Svarer endelig på ryktene

Ryktene har florert i flere måneder.

RYKTEFLOM: Zawe Ashton og Tom Hiddleston har vært et par siden 2019. Foto: David Shopland / BPI / Shutterstock/NTB
RYKTEFLOM: Zawe Ashton og Tom Hiddleston har vært et par siden 2019. Foto: David Shopland / BPI / Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Endelig svarer skuespiller Tom Hiddleston (41) på forlovelsesryktene som har florert den siste tiden. Helt siden han og kjæresten Zawe Ashton (37) ble avbildet under årets BAFTA Awards har «alle» vært skråsikre på at skuespilleren har gått ned på et kne.

Bakgrunnen var at Ashton ble observert med en diamantring på fingeren. Paret sa ingenting om en eventuell ny sivilstatus den gang, noe som fikk folk til å spekulere fælt.

Under et nylig intervju med Los Angeles Times kunne derimot Hiddleston endelig bekrefte at de hadde forlovet seg, og at det hadde skjedd i mars. Han var imidlertid ikke spesielt snakkesalig om nettopp forlovelsen.

- Jeg er veldig lykkelig, var alt han sa.

Hiddleston og Ashton har vært et par siden 2019, men ventet helt til 2021 før de dro på rød løper sammen for første gang.

«Thor»-stjernen har forholdt seg relativt privat om hans og Ashtons forhold. Tidligere har han også datet skuespilleren Susannah Fielding (37) fra 2008 til 2011, og popstjerne Taylor Swift (32) i 2016.

Etter romansen med Swift beskrev Hiddleston henne som «en fantastisk kvinne» under et intervju med GQ.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.