Jared Leto:

Svarer endelig på rotte-ryktet

«Suicide Squad»-stjernen kaster et slags lys over saken i nytt intervju.

BRYTER TAUSHETEN: For første gang snakker Jared Leto om den beryktede rottehistorien som involverte kollega Margot Robbie (t.v.). Foto: Eric Charbonneau/ REX/ NTB
BRYTER TAUSHETEN: For første gang snakker Jared Leto om den beryktede rottehistorien som involverte kollega Margot Robbie (t.v.). Foto: Eric Charbonneau/ REX/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2016 kom den svært omtalte superhelt- (eller bør vi heller si superskurk) filmen «Suicide Squad». Filmen mottok svært lunkne anmeldelser, og det er kanskje trygt å si at den aldri svarte til forventningene som på forhånd ble satt.

Likevel er filmen fortsatt mye omtalt, og en ny utgave av «Suicide Squad» er ventet i sommer.

Det var også knyttet store forventninger til skuespiller og rockestjerne Jared Leto (49) i rollen som «The Joker», men heller ikke han fikk stående applaus.

Det til tross for at han gikk svært metodisk til verks, og angivelig aldri gikk ut av rollen som den psykopatiske mesterhjernen han var på settet.

FILMSTJERNE: Jared Leto på Oscar-utdelingen i 2014, der han mottok en ettertraktet Oscar for sin birolle i «Dallas Buyers Club». Foto: Christopher Polk/ Getty Images/ AFP/ NTB
FILMSTJERNE: Jared Leto på Oscar-utdelingen i 2014, der han mottok en ettertraktet Oscar for sin birolle i «Dallas Buyers Club». Foto: Christopher Polk/ Getty Images/ AFP/ NTB Vis mer

Beryktet rottehistorie

Det gikk flere rykter om akkurat hvor inn i rollen han var på settet, og flere av skuespillerne kunne fortelle at det var en opplevelse å spille mot ham.

- Jared hadde en person som fungerte som en håndlanger for ham. Denne karen kom plutselig inn i øvingslokalet med en død gris og dumpet skrotten på bordet. Jeg ble først livredd, og spurte meg selv om Jared faktisk er gal, så gikk det opp for meg hvor mye jeg var nødt til å levere for å matche ham, uttalte Viola Davis under promoteringen av filmen.

Det var også i samme periode det beryktede rotteryktet oppsto.

E! News intervjuet i 2015 Adam Beach, som spiller Slipnot i filmen.

- Han sendte Margot Robbie et fint kjærlighetsbrev med en svart boks med en rotte i - en levende rotte. Det var vakkert. Han sendte også pistolkuler til Will Smith sammen med et brev, sa han den gangen.

Smith fortalte selv rottehistorien foran kamera, og Robbie fortalte at hun skrek da hun åpnet esken med rotta.

VILLE TING: Årets «Ex on the Beach»-deltakere har allerede gjort mye rart på TV. Dette er det sykeste de har gjort. Video: Rød Løper Vis mer

Bryter tausheten

Skuespiller Jai Courtney fortalte i et intervju med Collider at regissør Guillermo del Toro adopterte rotta. Skuespilleren delte også et bilde av seg selv og en ikke-navngitt rotte på Instagram.

Rottehistorien ble gjentatte ganger omtalt i pressen, men Leto selv uttalte seg aldri om hendelsen. Før nå.

- Det er interessant hvordan disse tingene får et liv på egen hånd. Jeg ga aldri Margot Robbie en død rotte. Det er ikke sant, sier han i et intervju med GQ.

Han avviser at han ga kollegaen en død rotte, men det har hele veien vært snakk om en levende rotte. Hvorvidt Leto altså ga Robbie en rotte i det hele tatt er derfor fortsatt et mysterium.

Skuespilleren og artisten forteller imidlertid om hva han faktisk ga Robbie på settet.

- Hva faen, er det kødd? Reporter: Anton Lier / Dagbladet TV. Vis mer

- Jeg fant et sted i Toronto som hadde fantastiske veganske kanelboller, så det var en helt vanlig greie å gi, sier han i intervjuet.

De fleste skulle kanskje trodd at Jared Leto og «The Joker» var historie, ettersom det tidlig ble klart at han ikke ville returnere i rollen i den kommende «Suicide Squad»-filmen. Lørdag kom imidlertid traileren til regissør Zack Snyders versjon av «Justice League».

Helt på tampen får DC-fansen seg en overraskelse. Det er nemlig ingen ringere enn Thirty Seconds to Mars-stjernen som stikker hodet ut av sanden - som nettopp «The Joker».

LES OGSÅ: Svarer på bisarre rykter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer