Hayley Atwell og Tom Cruise:

Svarer endelig på romanseryktene

Oppklarer kjærlighetsmysteriet.

RYKTER: Det har i flere år versert rykter om at Hayley Atwell og Tom Cruise har vært et par. Nå tar førstnevnte bladet fra munnen. Foto: Alberto Pizzoli / AFP / NTB
RYKTER: Det har i flere år versert rykter om at Hayley Atwell og Tom Cruise har vært et par. Nå tar førstnevnte bladet fra munnen. Foto: Alberto Pizzoli / AFP / NTB Vis mer
Publisert

For tre år siden, i 2020, skapte «Top Gun»-stjernen Tom Cruise (61) full forvirring, etter at han ble koblet til den britiske «Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One»-kollegaen Hayley Atwell (41).

Siden den gang har duoen blitt observert en rekke ganger, deriblant mens de har holdt hender og gjestet Wimbledon-turneringen sammen.

Både Cruise og Atwell har vernet godt om privatlivet, og hva som har vært stoda mellom dem har de valgt å holde for seg selv. Høsten 2021 oppsto ryktene om at de hadde gått hver til sitt, men de skal ha valgt å ta opp romansen igjen bare kort tid senere.

I juni i fjor ville den britiske tabloidavisen The Sun ha det til at det var slutt igjen.

- Tom og Hayleys forhold var genuint. Til tross for noen rykter om det motsatte, var det aldri bare for kameraene, sa en kilde, og fortsatte:

- Dessverre har det ikke fungert mellom dem. De kommer godt overens, og har fantastisk kjemi, noe som er grunnen til at de bestemte seg for å gi forholdet en sjanse til tidligere.

Nå tar en av hovedpersonene i den påståtte kjærlighetshistorien endelig bladet fra munnen, og det er muligens skuffende nyheter for enkelte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer