BLE MOR: Kelly Clarkson ble i fjor mamma til lille River Rose.  Foto: Stella Pictures / Instagram
BLE MOR: Kelly Clarkson ble i fjor mamma til lille River Rose. Foto: Stella Pictures / InstagramVis mer

- Svangerskapet var forferdelig

Kelly Clarkson hadde ingen lykkelig graviditet.

SEOGHØR.NO: I fjor sommer ble den amerikanske popstjernen Kelly Clarkson (32) mamma for første gang, da hun og ektemannen Brandon Blackstock (35) kunne ønske datteren River Rose (7 mnd) velkommen til verden.

Selv om Clarkson nå elsker å være mor, legger hun ikke skjul på at det var tøffe ni måneder:

- Jeg hadde et forferdelig svangerskap. Jeg ble lagt inn på sykehuset. Det var rett og slett en skikkelig kjip graviditet, så jeg måtte bruke lenger tid på å komme meg til hektene igjen enn først antatt, fortalte hun åpenhjertig i et radiointervju på BBC's Radio 1 Breakfast Show, skriver ContactMusic.

DRØMMER OM FLERE BARN: Kelly Clarkson har ikke latt seg skremme av det tøffe svangerskapet, og planlegger å utvide familien om et års tid. Her med ektemannen Brandon Blackstock under den offentlige seremonien i januar 2013, da Barack Obama ble gjenvalgt som president. Foto: Stella Pictures
DRØMMER OM FLERE BARN: Kelly Clarkson har ikke latt seg skremme av det tøffe svangerskapet, og planlegger å utvide familien om et års tid. Her med ektemannen Brandon Blackstock under den offentlige seremonien i januar 2013, da Barack Obama ble gjenvalgt som president. Foto: Stella Pictures Vis mer

Men nå er heldigvis den vonde tiden et tilbakelagt kapittel, og 31-åringen er ikke fremmed for å utvide familien igjen:

- Jeg drømmer om flere barn, men ikke akkurat nå. Kanskje om et års tid.

Høsten 2013 giftet Clarkson og Blackstone seg i en romantisk seremoni på den luksuriøse gården Blackberry Farms i Tennessee. Blackstock er forøvrig sønn av Clarksons manager Narvel Blackstock, og stesønnen til Reba McEntire (59), kjent fra TV-serien «Reba».

Ettbarnsmoren ble kjent over natten da hun stakk av med «American Idol»-tittelen i 2002. Den aller første dagen i 2004 ble hun slått av vår egen Kurt Nilsen under «World Idol».

LES OGSÅ: - Jeg hater Kelly Clarkson!