NYBAKTE FORELDRE: Malin Vassnes og samboeren Tord Harald har fått en liten sønn. Til Se og Hør sier Malin at hun har lyst på flere barn. Foto: Se og Hør
NYBAKTE FORELDRE: Malin Vassnes og samboeren Tord Harald har fått en liten sønn. Til Se og Hør sier Malin at hun har lyst på flere barn. Foto: Se og HørVis mer

- Svangerskapet gikk på skinner

Farmen-Malin har lyst på flere barn etter at hun ble mamma til en liten prins.

SEOGHØR.NO:  Klokken 05.50 om morgenen 13. juli ble «Farmen»-profilen Malin Vassnes (22) og samboer Tord Harald Skår (24) foreldre til lille Pelle, som veide 2870 gram og var 49 cm stor.

Nå er romantikken kronet med en prins i huset hjemme på Austevoll i Hordaland. Snart flytter trioen inn i nykjøpt leilighet på Storebø, med praktfull utsikt over sjøen.

I tirsdagens utgave av Se og Hør kan du se eksklusive bilder av «Farmen»-babyen.

LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om «Farmen»-babyen og se eksklusive bilder. Foto: Se og Hør
LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om «Farmen»-babyen og se eksklusive bilder. Foto: Se og Hør Vis mer

Inntil videre lever de godt i velinnredet krypinn på toppen av garasjen til Tord Haralds foreldre.

– Jeg trodde det skulle bli verre å være med på fødselen.

- Nå har jeg bare en veldig spesiell og god følelse i kroppen. Og så synes jeg det er kjekt at gutten ligner på meg, slår Tord Harald lykkelig og lett spøkefullt fast.

– Jeg har lyst på flere barn, men først må jeg gjøre meg ferdig med skolen. Til høsten begynner jeg på en ny bachelor, påpeker Malin.

Etter fødselen sa Malin til Seoghør.no at hun var veldig stolt over å kunne kalle seg mamma.

- Vi er kjempestolte og kry over den nydelige gutten vår. Han kom til verden i all hast. Det var en kjapp og fin fødsel, og det står bra til med alle tre, sa hun i juli.

LES OGSÅ: Farmen-Malin ble mamma