SV-Heikki (40) giftet seg på rockeklubb

- Det var her vi hadde vår første date, avslører ministeren.

LYKKELIGE: SV-politiker og utviklingsminister Heikki Holmås giftet seg lørdag med sin utkårede,  Sunniva Pettersen Eidsvoll. Begivenheten fant sted i noe uvanlige lokaler, nemlig den velkjente rockeklubben Mono i Oslo.  Foto: Jan-Petter Dahl, Se og Hør
LYKKELIGE: SV-politiker og utviklingsminister Heikki Holmås giftet seg lørdag med sin utkårede, Sunniva Pettersen Eidsvoll. Begivenheten fant sted i noe uvanlige lokaler, nemlig den velkjente rockeklubben Mono i Oslo. Foto: Jan-Petter Dahl, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: SV-politiker og statsråd Heikki Holmås (40) giftet seg med sin Sunniva Pettersen Eidsvoll (29) på rockeklubben Mono på Youngstorget i Oslo i dag.
 
Utviklingsministeren og hans utkårede var i strålende humør da de tok i mot gjester og presse til det som var deres store dag.
 
Tidligere i år ble det kjent at Heikki hadde fridd på kanten av et 10-metersstup i en svømmehall i Trondheim. Da tenkte Sunniva at det bokstavelig talt bare var å hoppe i det.
 
-Hehe, jeg hadde vel ikke noe valg da, sier hun og ler til Se og Hør.
 
Hvorfor valgte dere å gifte dere på rockeklubben Mono?

 
-Da jeg flyttet til Oslo jobbet jeg her. Dette er også plassen hvor vi hadde vår første date, sier den nygifte ministeren.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her 

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Skulle ønske jeg var som Jenny Skavlan  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer