Jennifer Aniston og David Letterman:

Suttet på Anistons hår - raser

Talkshow-kongen er i hardt vær etter at gamle videoer har blusset opp igjen.

VEKKER REAKSJONER: I et klipp fra 1998 kan se den tidligere «Late Show»-verten David Letterman sutte på «Friends»-stjerna Jennifer Anistons hår. Nå har videoen funnet sin vei tilbake til sosiale medier. Foto: NTB / CBS Vis mer
Publisert

Til tross for at vi nå lever i 2021, er det flere som liker å ta et tilbakeblikk til «gode, gamle dager». Spesielt på sosiale medier det flere som har tillagt seg vanen, og emneknaggen #throwback (tilbakeblikk) har 117 millioner innlegg på Instagram.

Det aller meste av innholdet er tilsynelatende uskyldig, men titt og ofte hender det at brukere kommer over noe de anser som skikkelig kjendissnadder, og denne uken er intet unntak.

I et klipp fra 1998 kan man nemlig se den tidligere «The Late Show»-verten David Letterman (73) sutte på «Friends»-stjernen Jennifer Anistons (52) hår, og videoen har nå funnet sin vei tilbake til sosiale medier.

SLUTTET: Showet hadde sin siste sending i 2015. Her forteller Letterman hvordan han sa opp. Video: Reuters / NTB Scanpix Vis mer

Suttet på håret

Det var nemlig i et intervju på talkshowet hans, i nevnte 1998, at Aniston gjestet programmet. Der skulle skuespilleren promotere filmen «Object Of My Affection», men intervjuet gikk nok ikke helt som planlagt.

Talkshow-kongen, som den gang hadde vært vert for programmet siden 1993, valgte nemlig heller å mobbe henne for hårfrisyren. Det hele kulminerte med at han puttet håret hennes i munnen og suttet på det.

  • Se video av hendelsen øverst i saken
SUTTER PÅ HÅRET: David Letterman er i hardt vært, etter at et gammelt klipp dukket opp igjen. Foto: Skjermdump
SUTTER PÅ HÅRET: David Letterman er i hardt vært, etter at et gammelt klipp dukket opp igjen. Foto: Skjermdump Vis mer

Samtalen startet imidlertid nokså uskyldig der de pratet om Jennifers fans. Midt i en historie om garderoben på et treningssenter avbryter Letterman skuespilleren, lener seg frem i stolen, og sier:

- Tilgi meg hvis dette er frekt, jeg vil bare prøve en ting, sier han i klippet, før han lener seg mot henne med tunga ute av munnen, og Aniston svarer:

- Hva er det du gjør?!

Talkshow-verten stikker deretter en del av håret hennes i munnen og later som han spiser spagetti, før han returnerer til plassen sin og tilbyr henne et lommetørkle - for å tørke bort spytt fra håret.

- Unnskyld... Det hadde noe å gjøre med damprommet, sier han, og refererer til historien hun tidligere fortalte om treningssenteret.

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Aniston får mye oppmerksomhet i sosiale medier etter hun deltok under SAG Awards natt til mandag. Video: Rød Løper / NTB scanpix Vis mer

Reagerer

Klippet, som i disse dager har gått sin seiersgang på nettet, har vekket sterke reaksjoner hos flere, og en rekke brukere på Twitter hevder det er sjokkerende oppførsel.

«Jeg er, flaut nok, fra generasjonen som trodde han var underholdning. Vi har mye å si unnskyld for», skriver en bruker.

«Herregud, Letterman var et monster», skriver en annen.

«Jeg visste ikke hva vi snakket om, men dette er direkte ekkelt og slett ikke morsomt», skriver en tredje.

- Det er så slemt

Intervjuet er imidlertid ikke det eneste fra talkshow-vertens tid på skjermen, og flere klipp har de seineste dagene blitt heftig diskutert, ifølge B.T.

Blant annet skal han ha bedt Madonna kysse en fra publikum. I tillegg er det flere som diskuterer hvorvidt et intervju med skandalestjernen Lindsey Lohan (34) var helt innafor, der han grillet henne om misbruket hennes.

REHAB: Da Lindsay Lohan gjestet David Lettermans talkshow ble det mye fokus på hennes rehab-opphold. Men det virket ikke skuespilleren veldig interessert i å snakke om. Video: Reuters / Worldwide Pants. Vis mer

Den gang, i 2013, stilte han spørmsål som «Skal ikke du være på rehab nå?», «Hvor lenge skal du være på rehab?», «Hvor mange ganger har du vært på rehab?» og «Hvorfor vil det være annerledes denne gangen?», til tross for at Lohan tydelig forsøkte å unngå temaet.

- Du kan ikke tulle med dette, det er så slemt. Nei, du får ikke gjøre det. Vi gjør ikke det. Nei, det er mitt show nå, svarte hun til slutt.

Verken David Letterman, Jennifer Aniston eller Lindsey Lohan har foreløpig uttalt seg om intervjuene.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer