TØFF: 45-åringen er best kjent som actionhelten Jack Bauer i den populære serien "24", men har også medvirket i filmer som "Phone Booth" og "The Sentinel". Foto: Visual Press Agency
TØFF: 45-åringen er best kjent som actionhelten Jack Bauer i den populære serien "24", men har også medvirket i filmer som "Phone Booth" og "The Sentinel". Foto: Visual Press AgencyVis mer

Sutherland må opereres

Helseproblemene utsetter "24"-innspilling.

SEHER.NO: Kiefer Sutherland (45) - som spiller Jack Bauer i TV-serien "24" - må gjennomgå en operasjon for å fjerne en cyste han oppdaget i forrige uke.

Ifølge People har innspillingen av suksesserien blitt satt på vent mens skuespilleren gjennomgår en enkel operasjon. 45-åringen skal imidlertid være på beina igjen iløpet av noen dager.

- Selv om Kiefer Sutherland blir frustrert av å miste én arbeidsdag, har han og Fox sammen bestemt at det beste er å få gjennomført denne lille prosedyren nå med én gang, i stedet for å vente med det i seks uker når innspillingen er ferdig. Han ser fram til å returnere til jobb neste uke, fortalte Sutherlands talsperson ifølge People mandag.

Film -og TV-selskapet 20th Century Fox undestreker i tillegg at pausen i innspillingen er uproblematisk.

– Vi håper å gjenoppta produksjonen om kort tid og regner ikke med noen forsinkelser når det gjelder sendeplanen for denne sesongens episode, skriver de i en pressemelding.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ser jeg ikke særlig mandig ut nå?