TVNorge:

Susanne Wergeland venter barn

Programlederen røpet nyheten på TVNorges høstlansering.

BLIR MAMMA: Susanne Wergeland kunne røpe at hun venter barn. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet 
BLIR MAMMA: Susanne Wergeland kunne røpe at hun venter barn. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet  Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag formiddag presenterte Discovery Networks hvilke programmer som skal gå på blant annet TVNorge, Fem, Max og Eurosport til høsten.

Blant tv-profilene som var til stede på lanseringa, var programleder Susanne Wergeland (32), som leder sportssendinger på både TVNorge, MAX og Eurosport Norge.

GRAVID: Susanne Wergeland smilte stolt for kameraet da hun avslørte den hyggelige babynyheten. Foto: Morten Eik
GRAVID: Susanne Wergeland smilte stolt for kameraet da hun avslørte den hyggelige babynyheten. Foto: Morten Eik Vis mer

Hun kunne avsløre overfor Seoghør.no at hun venter sitt første barn med journalist Atle Jørstad (32), nyhetssjef for VG Rampelys.

- Jeg skal få ei lita jente 5. november, sier hun til Seoghør.no.

Vil dekke vinter-OL

Wergeland legger til at den forestående familieforøkelsen ikke nødvendigvis innebærer at hun går glipp av vinter-OL i Pyeongchang i Sør-Korea neste år.

- Vi får se. Da er babyen tre måneder gammel, så det kan hende at hun får oppleve sine første OL-sendinger da, sier hun, og presiserer:

- Det å reise til Pyeongchang er uaktuelt, men vi skal jo ha masse sendinger hjemmefra også.

Sportsjournalisten og programlederen forteller videre at det er «ekstremt stort» å skulle bli mamma for første gang.

- Det er min største oppgave så langt i livet. Vi skal absolutt forberede oss godt. Jeg er en sånn «planlegger»! Og det kommer fram til det ekstreme nå, forteller Wergeland med et smil.

Vurderte prøverørsbefruktning

Hun forteller videre at hun og ektemannen har ventet veldig på å bli gravide sammen, og at alt går strålende så langt i svangerskapet.

- Nå som jeg er blitt gravid, har det vært veldig uproblematisk. Jeg har ikke spydd en eneste gang, og jeg har hatt det utrolig fint. Veldig lite plager, men veien fram hit har jo vært litt opp og ned, sier Wergeland.

32-åringen røper at hun og ektemannen vurderte prøverørsbefruktning da de fikk vite at de hadde blitt gravide på egenhånd.

- Da vi fant ut at vi var gravide, sto vi egentlig i kø på prøverør, og var ekstremt glade for at vi slapp det og at det gikk av seg selv. Vi har prøvd en god stund, og var veldig, veldig glade da det skjedde, forteller hun.

Sportsprofilen legger til at paret fikk vite kjønnet på babyen så sent som dagen før høstlanseringa, men at de allerede har begynt å tenke på navn.

- Ja, vi har noen alternativer, sier hun.

Fant lykken med journalistkollega

Det blivende foreldreparet Susanne Wergeland og Atle Jørstad ble først kjent da de begge gikk på journaliststudiet ved Høgskolen i Oslo, men det tok noe tid før de ble kjærester.

Wergeland bekreftet at de var et par overfor Se og Hør i februar 2013, og duoen forlovet seg to år senere.

- Jeg gråt og gråt og klarte ikke å stoppe tårene. Selv om jeg visste at Atle er typen til å fri, så ante jeg ikke at han gikk i de tankene nå. Jeg ble så overrasket og overveldet, sa Wergeland til VG, som var først ute med nyheten om forlovelsen.

Paret giftet seg i oktober 2015, i Hemsedal kirke. Wergeland sto brud i en spesialdesignet kjole, som hun selv hadde designet i samarbeid med venninne og designer Tuva Listau.

- Atle fikk selvsagt ikke se kjolen på forhånd, men han registrerte at det ble handlet inn en del tyll. Han mener jeg må ha kjøpt inn 100 kvadratmeter, men så ille er det nok ikke, sa Wergeland lattermildt til Seoghør.no den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer