Susanne Furøy Wergeland:

Susanne Wergeland ble mamma på Halloween

TV-profilen jubler av babylykke.

BLE FORELDRE: Susanne Furøy Wergeland og ektemannen Atle Jørstad har fått sitt første barn sammen. Her er de avbildet under bryllupet i 2015. Foto: Erlend Haukeland, Se og Hør.
BLE FORELDRE: Susanne Furøy Wergeland og ektemannen Atle Jørstad har fått sitt første barn sammen. Her er de avbildet under bryllupet i 2015. Foto: Erlend Haukeland, Se og Hør. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): TV-profilen Susanne Furøy Wergeland (32) har blitt mamma for første gang.

Det var VG som først skrev om saken.

Susanne skriver i en tekstmelding til Se og Hør at alt står bra til med henne og den lille babyen, som har fått navnet Eli.

- Barnet er veldig snilt med oss foreløpig og sover for det meste. Mor er litt sjokka over hvor tøft det var å føde, og overraska over hvor bra jeg har det allerede i dag. Alt gikk ganske normalt for seg og vi har det fint alle tre.

Susanne er gift med Atle Jørstad, som er nyhetssjef for VG Rampelys.

Barnet ble født fem dager før termin.

PÅ JOBB: Susanne Furøy Wergeland på jobb for Eurosport tidligere i sommer sammen med Kjetil Wæhler. Foto: NTB Scanpix
PÅ JOBB: Susanne Furøy Wergeland på jobb for Eurosport tidligere i sommer sammen med Kjetil Wæhler. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Avslørte nyheten i juni

Susanne Wergeland avslørte at hun ventet barn i juni, da Se og Hør møtte henne på TVNorges høstlansering.

- Jeg skal få ei lita jente 5. november, sa hun til Se og Hør.

Wergeland - som jobber i TVNorges sportsredaksjon - la til at den forestående familieforøkelsen ikke nødvendigvis innebærer at hun går glipp av vinter-OL i Pyeongchang i Sør-Korea neste år.

- Vi får se. Da er babyen tre måneder gammel, så det kan hende at hun får oppleve sine første OL-sendinger da.

- Det å reise til Pyeongchang er uaktuelt, men vi skal jo ha masse sendinger hjemmefra også.

Sportsjournalisten og programlederen fortalte videre at det er «ekstremt stort» å skulle bli mamma for første gang.

- Det er min største oppgave så langt i livet. Vi skal absolutt forberede oss godt. Jeg er en sånn «planlegger»! Og det kommer fram til det ekstreme nå.

Vurderte prøverørsbefruktning

Hun sa også at hun og ektemannen har ventet veldig på å bli gravide sammen.

- Nå som jeg er blitt gravid, har det vært veldig uproblematisk. Jeg har ikke spydd en eneste gang, og jeg har hatt det utrolig fint. Veldig lite plager, men veien fram hit har jo vært litt opp og ned, sa Wergeland.

32-åringen røper at hun og ektemannen vurderte prøverørsbefruktning da de fikk vite at de hadde blitt gravide på egenhånd.

- Da vi fant ut at vi var gravide, sto vi egentlig i kø på prøverør, og var ekstremt glade for at vi slapp det og at det gikk av seg selv. Vi har prøvd en god stund, og var veldig, veldig glade da det skjedde.

GLEDER SEG TIL Å BLI MAMMA: Susanne Furøy Wergeland har gledet seg til å bli mamma for første gang. Her er hun avbildet i 2014. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør.
GLEDER SEG TIL Å BLI MAMMA: Susanne Furøy Wergeland har gledet seg til å bli mamma for første gang. Her er hun avbildet i 2014. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør. Vis mer

Wergeland bekreftet at de var et par overfor Se og Hør i februar 2013, og duoen forlovet seg to år senere.

Paret giftet seg i oktober 2015, i Hemsedal kirke. Wergeland sto brud i en spesialdesignet kjole, som hun selv hadde designet i samarbeid med venninne og designer Tuva Listau.

LES OGSÅ: - Babyen er min største oppgave så langt i livet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer