Susann Michaelsen er gravid

- Jeg blir en gammel mor, men jeg er veldig, veldig klar for det, sier NRK-sportens Susann Michaelsen.

BLIR MAMMA: Susann Michaelsen, kjent som sportsanker på NRK, venter sitt første barn. Hun har termin i januar og har allerede tenkt på navn til barnet, sier hun til Se og Hør, Foto: NRK
BLIR MAMMA: Susann Michaelsen, kjent som sportsanker på NRK, venter sitt første barn. Hun har termin i januar og har allerede tenkt på navn til barnet, sier hun til Se og Hør, Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: NRKs sjarmerende sportsanker Susann Michaelsen venter sitt første barn, sammen med samboeren Jan Woldengen (35), og 38-åringen er mer enn klar for mammarollen.

– Det var planlagt og jeg gleder meg veldig til rollen som mamma. Bleieskift gjør heller ikke noe, men jeg liker å sove lenge om morgenen! Det blir nok en forandring, sier Susann til Se og Hør.


Den rutinerte NRK-personligheten har måttet tåle velment mas fra sine nærmeste i flere år, men i januar kommer endelig hennes førstefødte, en jente, til verden. Og Susann føler selv at tidspunktet er helt perfekt.

– Jeg blir en gammel mor, men jeg er veldig, veldig klar for det, sier hun til Se og Hør.


Samboeren Jan har en fem år gammel sønn fra et tidligere forhold.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Håper jeg får tid til barna   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer