Susann er dansefavoritt

Men skal du bli rik, bør du satse på noen andre.

FAVORITTER: Susann Goksør Bjerkrheim og Asmund Grinaker er tippet som vinnere av bookmakerne før premieren på "Skal vi danse?". Foto: TV2
FAVORITTER: Susann Goksør Bjerkrheim og Asmund Grinaker er tippet som vinnere av bookmakerne før premieren på "Skal vi danse?". Foto: TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Favoritt!

SEHER.NO: Det er ikke bare hester man kan sette penger på. Også kjendiser er blitt en hit hos bookmakerne, og siste gjeng ut er ”Skal vi danse?”-deltakerne.

I morgen har programmet sesongpremiere på TV 2, og den tidligere håndballspilleren Susann Goksør Bjerkrheim er soleklar favoritt med 5,1 i odds. Mest penger er det imidlertid å tjene dersom skuespiller Ingar Helge Gimle vinner. Gimle har nemlig høyeste odds med 40.

Det er tippeselskapet BetOnBet som har satt odds på de ulike deltakerne i dansekonkurransen, og de har lite tro på at det blir en mannlig vinner i høst. Herrene på dansegulvet har nemlig langt høyere odds enn damene.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer