FIT FOR FIGHT: To uker på sanatorium og hjemme med venner har gjort Susan Boyle godt. Nå har hun en jobb å gjøre. Foto: AP
FIT FOR FIGHT: To uker på sanatorium og hjemme med venner har gjort Susan Boyle godt. Nå har hun en jobb å gjøre. Foto: APVis mer

- Susan er fullt ut restituert

... og godt er det, for nå har plateselskapet dårlig tid.

SEHER.NO: Sangfuglen og "Britain's Got Talent"-toer Susan Boyle har kommet seg etter det nervøse sammenbruddet som rammet henne for to uker siden.

Allerede fredagb kveld tar 48-åringen sitt første skritt i sitt nye liv som verdensstjerne, når Britain’s Got Talent-showet starter sin turné med en konsert i Birmingham.

- Susan er fullt ut restituert og føler seg helt på toppen, sier en kilde til britiske The Sun.

Ifølge danske Se og Hør presser nå plateselskabet Sony hardt på for at det skal komme en plate med Susan Boyle før julen. I bransjen forventes det et salg på opp mot 10 millioner eksemplarer.

- I løpet av den siste uken har hun først hygget seg sammen med venner og sin elskede katt hjemme i Skottland og og senere i uken har hun vært i London hvor hun også har vært i studio for at velge materiale til sin kommende plate, sier The Suns kilde. 

Susan Boyle har hyret inn U2-manager Ossie Kilkenny til at styre karrieren, som - om alt går etter planen - kan gjøre henne mellom 50 og 1000 millioner kroner rikere innen denne tidfen neste år.
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Er dette Englands verste sanger?