TALENTFULL: Skotske Susan Boyle har sunget seg inn i hjerter verden over. Hun slo igjennom i TV-programmet «Britain's got talent» i 2009. Foto: Stella Pictures
TALENTFULL: Skotske Susan Boyle har sunget seg inn i hjerter verden over. Hun slo igjennom i TV-programmet «Britain's got talent» i 2009. Foto: Stella PicturesVis mer

Susan Boyle dater amerikansk doktor

- Han er den perfekte gentleman, avslører artisten.

SEOGHØR.NO: Sanger Susan Boyle (53) avslørte i slutten av oktober at hun ønsker å starte sin egen familie, og at hun drømmer om å adoptere et barn.

Nå ser det ut til at familiedrømmen kan utvides ytterligere, ettersom det nå er en mann i 53-åringens liv.

Til avisen The Sun avslører nemlig Susan at hun dater en amerikansk lege, skriver nettstedet HelloMagazine. De møttes mens artisten var på turné i USA, og har blant annet spist flere romantiske middager sammen - hvor han ifølge henne oppførte seg som den perfekte gentleman.

LIVET SMILER: Susan Boyle har forelsket seg i en amerikansk doktor. Foto: Stella Pictures
LIVET SMILER: Susan Boyle har forelsket seg i en amerikansk doktor. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Det er i et veldig tidlig stadie, så vi får se hva som skjer, men jeg håper han kommer over til Storbritannia snar, sier hun til avisen.

Ordknapp om daten

Den skotske artisten er svært ordknapp om den amerikanske legen.

- Jeg ønsker ikke si noe mer om ham nå, ettersom det vil være dårlig gjort overfor ham, annet enn at vi er jevnaldrende og han er en veldig bra mann.

I intervjuet med Sunday Mirror i oktober snakket hun ut om ønske om å adoptere et barn:

- Jeg har så mye kjærlighet å gi, og jeg har så mye å gi at jeg ønsker å adoptere. Jeg vil adoptere et barn som ikke har så mye. Det er en måte å gi tilbake for meg. Jeg har tenkt på det i et år nå. Jeg elsker barn, noe jeg alltid har gjort, men jeg kunne ikke få barn selv.

Susan Boyle ble verdenskjent etter deltagelsen i TV-programmet «Britain's got talent» i 2009, da hun overrasket publikum og dommer Simon Cowell med sin vakre stemme.

Se Boyles audition under:

LES OGSÅ: Her er de uforglemmelige talentene