- Surret bort forholdet til Paul Stanley

Den tidligere modellen Wenche Steen var sammen med Kiss-stjernen Paul Stanley i over ett år. Men hun er ikke den eneste norske som er koblet til Kiss-medlemmene.

SUPERSTREIT BAK SMINKEN: - Han drikker ikke, tar ikke dop, og har aldri gjort sånne ting. Han er superstreit, superperfeksjonist, sier Wenche Steen om Kiss-vokalist Paul Stanley. Foto: Se og Hør/NTB scanpix
SUPERSTREIT BAK SMINKEN: - Han drikker ikke, tar ikke dop, og har aldri gjort sånne ting. Han er superstreit, superperfeksjonist, sier Wenche Steen om Kiss-vokalist Paul Stanley. Foto: Se og Hør/NTB scanpix Vis mer
SEOGHØR.NO: Lørdag står Kiss på scenen under Kollenfestivalen i Oslo. Spesielt to av de som står på scenen har hatt et godt forhold til norske kvinner.

Gene Simmons (62) hadde i en periode et forhold til Liv Ullmann, og ble også koblet til Linda Johansen, mens Wenche Steen (60) var sammen med Paul Stanley (60) i over ett år.

- Første gang vi møttes, var han veldig sjenert, veldig usikker på mange måter. Men han er veldig proff, veldig ordentlig. Han drikker ikke, tar ikke dop, og har aldri gjort sånne ting. Han er superstreit, superperfeksjonist, sier Steen til Her og Nå.

Hun møtte Stanley gjennom felles venner da hun var 29-30 år, og bodde i London. De to ble raskt et par, og Wenche ble med på hele Europa-turneen til Kiss, som den gang var på høyde av sin karriere. Men etter litt over et år tok forholdet slutt.

- Han bodde i New York, og jeg bodde i London, og så surret jeg det bare bort. Men vi har jo truffet hverandre mange ganger siden, sier Steen til Her og Nå, men hun vil ikke gå inn på detaljene rundt bruddet.

Bassist Gene Simmons er kjent for sine uttalelser om hvor mange han har hatt sex med, og har holdt pressen oppdatert på både 1000, 2000, 3000, 4000 og 5000 erobringer. Da han i fjor høst giftet seg med pronofilmskuespilleren Shannon Tweed, sa han i bryllupsløftene at han skulle prøve å være trofast.

Flere norske damer er også koblet til «I Wanna Rock and Roll All Night»-stjernen, men de skal etter eget utsagn ha havnet i den eksklusive klubben av kvinner som takket nei.

Liv Ullmann fortalte i 2009 i «Skavlan» hun datet Simmons flere ganger før hun skjønte hvem han var.

- Jeg satt i et middagsselskap på 1970-tallet og traff en nydelig lektor med langt svart hår som snakket så skjønt, sa Ullmann.

Men da «lektoren» kom på besøk hjemme hos henne, skal datteren Linn ha besvimt da hun så hvem morens date var.

- Nå må du komme og se meg opptre, sa han etter at vi hadde datet noen ganger. Jeg gjorde det....og da var det slutt, sa Ullmann.

Linda Johansen ble også koblet til Kiss-legenden. I biografien «For alles øyne» beskriver hun sitt møte med Simmons, etter at han traff ham backstage sammen med Wenche Steen og Thomas Giertsen på konsert i Oslo Spektrum. Gene tok kontakt med Linda og de tilbrakte tid sammen. Likevel valgte Linda å takke nei til sitt tenåringsidol.

«Han er uhyre interessant og spennende, men ikke tiltrekkende på den måten» skrev hun i boken.

- Jeg skjønner ikke hvorfor damer tenner. For meg er han en middelaldrende, halvfet mann med tynt, farget hår og flat rumpe. Totalt usexy, har hun også sagt om ham.

Hun traff Gene Simmons og Kiss flere ganger på slutten av 90-tallet, både i Stockholm og Oslo.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Har bilder av de 5000 jeg har hatt sex med