Nick Corderos enke:

- Surrealistisk og grusomt

Amanda Kloots, kona til den avdøde «Lilyhammer»-skuespilleren, åpner opp om dødsfallet.

EKTEMANNEN DØDE: Nick Cordero døde som følge av komplikasjoner av coronaviruset. Han etterlater seg kona Amanda Kloots og sønnen Elvis. Foto: NTB Scanpix
EKTEMANNEN DØDE: Nick Cordero døde som følge av komplikasjoner av coronaviruset. Han etterlater seg kona Amanda Kloots og sønnen Elvis. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For en måned siden ble det kjent at «Lilyhammer»-skuespiller Nick Cordero døde som følge av komplikasjoner etter å ha blitt smittet av coronaviruset.

Han ble bare 41 år gammel, og etterlot seg kona Amanda Kloots (38) og sønnen Elvis (1).

Cordero ble innlagt på intensivavdelingen til Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles 31. mars, og tilbrakte totalt 97 dager på sykehuset.

På Instagram har Kloots oppdatert følgerne på formen til ektemannen, som fikk blodpropp i beinet etter å ha fått livreddende behandling for coronaviruset.

Han måtte av den grunn amputere beinet, men ble stadig dårligere. Etter over tre måneder på sykehus, klarte ikke kroppen hans mer. Flere internasjonale stjerner har gått ut i sosiale medier og sørget over dødsfallet.

ANGRER: Ireland Tate var sikker på at hun ikke skulle bli syk. Så ble hun corona-smittet. Reporter: Marie Røssland / Dagbladet TV Vis mer

«Grusomt» å hente asken

Det var også Kloots som delte dødsbudskapet i starten av juli. Nå forteller hun om smerten hun opplever som følge av å miste sin store kjærlighet.

- Jeg har bokstavelig talt følt at jeg ikke fungerer. Det føles som om jeg er i en tåke og at jeg ikke vet hva jeg sier eller gjør. Takk gud for broren min og svigersøsteren min, for de har reddet meg og Elvis mye, sier hun på Instagrams historiefunksjon, ifølge bransjenettstedet Deadline.

CORONABRÅK: Superstjernen Madonna er i hardt vær etter et innlegg på Instagram. Video/foto: Twitter/Instagram/NTB Scanpix Vis mer

Hun forteller også om da hun hentet asken etter Cordero, noe hun beskriver som «surrealistisk og grusomt». Likevel evner hun å se noe positivt i det.

- En god venn av meg ga meg et vakkert råd; «se på det som om du har ham hos deg nå», hvilket er en fin måte å se på det på, sier hun videre.

Videre oppfordrer hun følgerne til å sende en enkel tekstmelding som sier at man bryr seg, dersom man kjenner noen som går gjennom noe liknende.

- Det kan hjelpe.

- Savner deg mer og mer

Forrige uke postet Kloots også et bilde av seg og ektemannen. Her forteller hun om tomrommet han har etterlatt seg.

«Kjære Nick. Det har gått en måned siden du ble borte. Jeg skulle ønske jeg kunne si at det har blitt enklere, men hver dag gjør at jeg savner deg mer og mer. Jeg skulle ønske jeg kunne se deg, holde deg, kysse deg, høre stemmen din, få en klem, se deg med Elvis», skriver hun.

«Din store tilstedeværelse i livene våre er savnet hvert eneste sekund, hver eneste dag. Jeg elsker deg for alltid», lyder det hjerteskjærende innlegget.

Nick Cordero er best kjent for sine opptredener på Broadway - ofte i mafiaroller.

I 2014 hadde han også en rolle i den kjente Netflix-serien «Lilyhammer». Samme året ble han nominert til en Tony for rollen sin i Woody Allen-skuespillet «Bullets Over Broadway».

Han har også hatt roller i skuespill som «Waitress» og «A Bronx Tale» samt i TV-serier som «Blue Bloods» og «Law & Order: Special Victims Unit».

LES OGSÅ: Svensk programleder død av corona

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer