Suris hår skaper hodebry

Er håret til lille Suri ekte? Og er hun Toms barn?

PIASAVAKOST: Endelig fikk verden se Suri. Men for en sveis!? Foto: Faksimile: VANITY FAIR
PIASAVAKOST: Endelig fikk verden se Suri. Men for en sveis!? Foto: Faksimile: VANITY FAIR Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hollywood koker etter at Tom Cruise og Katie Holmes viste fram datteren Suri denne uken.

Barnet er bare fire måneder, men har allerede utviklet en skikkelig manke på hodet. Nå florerer ryktene om at håret ikke er ekte.

Svenske Aftonbladet har sågar tatt i bruk eksperter for å bringe klarhet i spørsmålet.

- Ser man på delingen i pannen ser det ekte ut. Men jeg kan ikke utelukke at det er en parykk, sier maskør David Julio (46) til avisen.

Han jobber med sminke og paryker på Oscarsteatern i Sverige.

- Med de mulighetene som finnes i Hollywood i dag, kan barn enkelt utstyres med en skikkelig rokokofrisyre, legger han til.

Hele verden lurer på om Cruises babys hår er ekte. På flere hundre tusen diskusjonsforum på nettet går debatten for fullt. Er det en parykk?

En teori er at håret er ekte, men faren er feil. Tom er ikke Suris pappa!

Katie Holmes ble nemlig gravid med sin forrige kjæreste, Chris Klein - kjent fra American Pie. Det forklarer både hemmelighetskremmeriet og sveisen, melder Aftonbladet.

Slik lyder teorien som er i ferd med å få skikkelig fotfeste i Hollywood: Tom og Kati traff hverandre i april 2005. Måneden før hadde Katie avsluttet sitt forhold til Chris Klein, men før bruddet rakk Katie å bli gravid. Da graviditeten ble kjent, besluttet Tom Cruise å påta seg farsskapet. For å kunne gjennomføre dette, måtte barnets fødselsdato flyttes fram i tiden. Katie fødte i virkeligheten sin datter i hemmelighet en måned før den offisielle fødselsdatoen den 18. april.

Dermed kunne ikke paret vise fram barnet før det var gått en stund - og først fire måneder (egentlig fem) etter fødselen fikk verden se Suri...

Døm selv!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer