Suri og Katie i bilulykke

For andre gang på én uke ble de påkjørt.

I ULYKKE: Katie Holmes på telefonen etter at bilen hun kjørte i sammen med datteren Suri ble påkjørt av en søppelbil. Foto: All over press
I ULYKKE: Katie Holmes på telefonen etter at bilen hun kjørte i sammen med datteren Suri ble påkjørt av en søppelbil. Foto: All over press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Katie Holmes (33) har blitt fotfulgt de siste ukene etter at hun søkte om skilsmisse fra Tom Cruise.

Sammen med datteren Suri (6) har hun likevel levd et svært aktivt liv, og deres minste bevegelser er festet til film og bilder.

Men heller ikke i sin egen bil får filmstjernen og datteren en pust i bakken.
 
Mandag kveld ble nemlig en Mercedes med Katie og Suri i påkjørt av en søppelbil nær hjemmet deres på Manhattan. Det bekrefter politiet til People.

Bilen fikk tydelige skader etter ulykken, men heldigvis ble ingen inne i bilen skadet.

- Suri gråt inne i bilen, sier en kilde til People, og legger til at Holmes ikke kjørte.

Holmes skal ha rapportert hendelsen til politiet etter at hun kom hjem. Dette er andre gang at bilen deres har blitt påkjørt på én uke. For bare fire dager siden ble de påkjørt av en paparazzi.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Må videochatte med datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer