Suri brakk armen

Trist avslutning på sommeren for Tom Cruise og Katie Holmes datter.

BRAKK ARMEN: - Hun har brukket armen, men har det bra, sier et talsperson for mamma Katie Holmes til nettstedet People.com. Foto: PacificCoastNews.com/All Over Pr
BRAKK ARMEN: - Hun har brukket armen, men har det bra, sier et talsperson for mamma Katie Holmes til nettstedet People.com. Foto: PacificCoastNews.com/All Over Pr Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Suri Cruise (7), datteren til det tidligere stjerneparet Tom Cruise (50) og Katie Holmes (34), hadde ingen fin avslutning på sommerferien. I juli ble hun kalt drittunge av en fotograf, og nå har hun brukket armen. Det skriver nettstedet People.com.

- Hun har brukket armen, men har det bra, sier et talsperson for mamma Katie Holmes til nettstedet.

Det er fremdeles uklart hvordan Suri fikk skaden. 7-åringen har bodd sammen med moren i New York siden Katie Holmes og Tom Cruise skilte seg i 2012. Datteren er også ofte med skuespilleren på jobb.

I begynnelsen av august tilbragte hun tid sammen med pappa Tom i London, men skal nå være tilbake hos Katie.

For å kunne tilbringe mer tid sammen med datteren har Tom kjøpt et privatfly til 40 millioner kroner til datteren.

- Penger er ikke noe tema for Tom når det gjelder Suri. Han gjør hva som helst for å være med henne. Det høres kanskje ekstravagant ut, men Suri er vant til å fly verden rundt i privatfly. Det er det som skjer når foreldrene dine er Hollywood-stjerner, sier en kilde til avisen The Sun. 

LES OGSÅ:    Kalte 7-åringen en drittunge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer