Suri-bæsj blir kunst

Jada, kunst kan som kjent være så mangt...

HEMMELIGHETSFULLE: Det er flere måneder siden Suri ble født. Foreløpig har ingen sett bilder av henne. Foto: All Over Press
HEMMELIGHETSFULLE: Det er flere måneder siden Suri ble født. Foreløpig har ingen sett bilder av henne. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har ikke sett noe av Tom Cruise og Katie Holmes' lille datter Suri ennå. Men snart kommer deler av henne til å bli litt mindre mystiske!

Ifølge Eonline skal nå Suris første faste bæsj støpes i bronse og stilles ut ved galleriet Capla Kesting Fine Art i Brooklyn ut september for så å bli solgt på nettauksjonen eBay.

- Babyer får jo stort sett bare brystmelk de første fire månedene, sier direktøren ved galleriet, David Kesting.

- En avstøpning i bronse av barnets første bæsj kan være et meningsfylt klenodium for familien.

Og dersom du skulle legge inn bud på bronsebæsjen og ikke få den, vil det også produseres et begrenset antall gipskopier.

De ansatte ved galleriet hevder imidlertid det ligger en dypere mening bak kunstverket og at årsaken til kreasjonen er at hysteriet rundt lille Suri Cruise har vokst ut av proporsjoner.

- Det er delvis en ytring om at moderne media mener kjendisbæsj er mer underholdende enn helse, sult og andre kritiske områder som samfunn og regjeringer står overfor i dag, sier de ansatte hos Capla.

Men for de som fortsatt gleder seg til å se hele Suri, skal stjernefotografen Annie Leibowitz' bilder av kjendisbabyen publiseres i Vanity Fair i løpet av høsten.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer