Katie Holmes og Suri Cruise:

Suri (12) overrasket i kjole til 16 000 kroner

Gjorde sjelden opptreden med mamma Katie.

STRÅLTE SAMMEN: Suri Cruise og Katie Holmes overrasket med en sjelden offentlig opptreden i New York mandag kveld. Foto: Neil Rasmus/ BFA/ REX/ Shutterstock/ NTB scanpix
STRÅLTE SAMMEN: Suri Cruise og Katie Holmes overrasket med en sjelden offentlig opptreden i New York mandag kveld. Foto: Neil Rasmus/ BFA/ REX/ Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hun er datter av to skuespillere som tidligere var blant Hollywoods mest omtalte par - Katie Holmes (39) og Tom Cruise (55).

Imidlertid er det ikke altfor ofte Suri Cruise - som nylig fylte 12 år - kaster glans over ulike rød løper-arrangementer.

Mandag kveld valgte imidlertid Suri og mamma Katie å dukke opp sammen på vårgallaen til American Ballet Theater i New York.

Vanity Fair omtaler mor og datters opptreden på Metropolitan Opera House som en «overraskelsesdate», og skriver at «Dawson's Creek»-stjernens egen mor, Kathleen, også var med på gallaen.

VÅRLIG ANTRUKKET: Katie Holmes var tilsynelatende inspirert av gammeldags Hollywood-glamour på vårgallaen til American Ballet Theater. Foto: Neil Rasmus/BFA/REX/Shutterstock / NTB scanpix
VÅRLIG ANTRUKKET: Katie Holmes var tilsynelatende inspirert av gammeldags Hollywood-glamour på vårgallaen til American Ballet Theater. Foto: Neil Rasmus/BFA/REX/Shutterstock / NTB scanpix Vis mer

Høy prislapp

Både Vanity Fair og nettstedet New Idea skriver at Suri og Katie matchet hverandre på gallaen, og sistnevnte mener de to minnet om tvillinger denne kvelden.

Skuespilleren strålte i en isblå, retroinspirert kjole med blomsterborderier fra designer Zac Posen, som er en god venn av Katie.

Søte Suri var på sin side iført en lyseblå Dolce & Gabbana-kjole med et trykk av røde roser, som ifølge New Idea har en prislapp på rundt 2000 dollar - eller omtrent 16 000 kroner.

MATCHET MAMMA: Suri Cruise var søt i en kostbar kjole fra Dolce & Gabbana, og så ut til å kose seg på galla med mamma Katie Holmes. Foto: Neil Rasmus/BFA/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
MATCHET MAMMA: Suri Cruise var søt i en kostbar kjole fra Dolce & Gabbana, og så ut til å kose seg på galla med mamma Katie Holmes. Foto: Neil Rasmus/BFA/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

12-åringen er for øvrig ikke den eneste kjendisdatteren som har brukt designerplagg med en noe oppsiktsvekkende prislapp.

På MTV VMAs i 2016, dukket datteren til Beyoncé (36) og Jay Z (48), Blue Ivy (6), opp i en kjole til 90 000 kroner. Samme år ble det hevdet at eldstedatteren til Kim Kardashian (37) og Kanye West (40), North West (4), hadde en garderobe til en verdi av åtte millioner kroner.

TOK MED NIESEN: På vårgallaen i 2017 var det niesen til Katie Holmes (t.v.) som var med, ikke datteren. I år som i fjor var derimot Katie egen mor, Kathleen (bak t.v.), til stede. Foto: Evan Agostini / INVISION/ NTB scanpix
TOK MED NIESEN: På vårgallaen i 2017 var det niesen til Katie Holmes (t.v.) som var med, ikke datteren. I år som i fjor var derimot Katie egen mor, Kathleen (bak t.v.), til stede. Foto: Evan Agostini / INVISION/ NTB scanpix Vis mer

Kom uten Jamie Foxx

På vårgallaen på Metropolitan Opera House i New York mandag kveld, var det for øvrig én sentral person i Katie Holmes sitt liv som glimret med sitt fravær - filmstjernen Jamie Foxx (50).

Han og Katie har angivelig vært et par i flere år, men har holdt en svært lav offentlig profil.

I september i fjor viste de seg sammen for første gang, og på Jamies 50-årsfeiring i desember ble duoen nok en gang avbildet sammen.

Imidlertid har de begge holdt kortene tett til brystet om forholdet, og det er ikke lenge siden Jamie Foxx sist så rødt over å bli spurt ut om forholdet til Katie Holmes.

Det skjedde da han deltok på veldedighetsarrangementet «NBA All-Star Celibrity Game» i februar.

Da Jamie ble spurt om hvorvidt han og Katie spilte basketball sammen på Valentinsdagen, tok han av seg hodetelefonene og stormet ut fra intervjuet med ESPNs reporter Michael Smith.

Verner om Suri

Det bør også nevnes at Katie Holmes har vernet relativt godt om datteren Suri etter den turbulente skilsmissen fra Tom Cruise i 2012.

Hollywood-stjernen har fått mye oppmerksomhet for sitt engasjement i den kontroversielle scientologikirken, og det er blitt skrevet mye om at han har så godt som forsvunnet ut av datterens liv de siste årene.

Den omstridte «Mission: Impossible»-stjernen har ikke omsorgsrett for datteren, og Suri er derfor stort sett blitt avbildet sammen med mamma Katie etter skilsmissen - vanligvis ute på gaten i hjembyen New York.

Før jul overrasket imidlertid Katie ved å ta med datteren på et stort arrangement - iHeartRadio Jingle Ball i den amerikanske metropolen.

Ifølge People introduserte mor og datter Taylor Swift (28) som kveldens siste opptredenen på «juleballet» til iHeartRadio i New Yorks storstue Madison Square Garden.

LES OGSÅ: - Suri Cruise savner faren sin

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer