Katie Holmes og Suri Cruise:

Suri (11) overrasket alle med sjelden opptreden

Publikum måtte gni seg i øynene under Jingle Ball fredag.

VISTE SEG SAMMEN: Katie Holmes og Suri Cruise vekket jubel da de dukket opp på scenen under iHeartRadio Jingle Ball i New York fredag. Foto: AP/ NTB scanpix
VISTE SEG SAMMEN: Katie Holmes og Suri Cruise vekket jubel da de dukket opp på scenen under iHeartRadio Jingle Ball i New York fredag. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Skuespiller Katie Holmes (38) har vernet relativt godt om datteren Suri Cruise (11) etter den turbulente skilsmissen fra Tom Cruise (55) i 2012.

Hollywood-kjekkasen har fått mye oppmerksomhet for sitt engasjement i den kontroversielle scientologikirken, og det er blitt skrevet mye om at han har så godt som forsvunnet ut av datterens liv de siste årene.

Den omstridte «Mission: Impossible»-stjernen har ikke omsorgsrett for datteren, og Suri er stort sett blitt avbildet sammen med mamma Katie etter skilsmissen.

Likevel har Katie i stor grad holdt datteren unna rampelyset. Derfor var det nok mange som ble overrasket da Suri dukket opp på scenen under Jingle Ball fredag kveld!

HÅND I HÅND: Mor og datter overrasket med en sjelden felles opptreden denne uken. Foto: Andrew H. Walker/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
HÅND I HÅND: Mor og datter overrasket med en sjelden felles opptreden denne uken. Foto: Andrew H. Walker/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Ifølge People introduserte duoen Taylor Swift (27) som kveldens siste opptredenen på «juleballet» til iHeartRadio i New Yorks storstue Madison Square Garden.

Første opptreden på lang tid

Katie Holmes og Suri Cruise inntok scenen hånd i hånd, og de fordelte introduksjonen av popstjernen mellom seg på sjarmerende vis:

- Hun er en av våre favorittartister, og hvem er det i kveld? begynte Katie, før datteren avløste henne:

- Taylor Swift! ropte Suri entusiastisk inn i mikrofonen.

Den tidligere «Dawson's Creek»-stjernen var avslappet antrukket i bluse og jeans, mens Suri strålte i en sort kjole overstrødd med hvite stjerner - stylet med et rødt sløyfebånd i håret.

Suris opptreden på årets Jingle Ball er en av svært få anledninger hvor Katie Holmes har tatt med seg datteren inn i rampelyset.

Saken fortsetter under bildene.

GATELANGS: Katie Holmes og Suri Cruise blir med jevne mellomrom avbildet i hverdagslivet sitt i New York. Her er de sammen i august. Foto: Splash News/ NTB scanpix
GATELANGS: Katie Holmes og Suri Cruise blir med jevne mellomrom avbildet i hverdagslivet sitt i New York. Her er de sammen i august. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
I 2015: Suri Cruise og Katie Holmes på scenen sammen under Global Citizen Festival for to år siden. Foto: Theo Wargo/Getty Images for Global Citizen/AFP/ NTB scanpix
I 2015: Suri Cruise og Katie Holmes på scenen sammen under Global Citizen Festival for to år siden. Foto: Theo Wargo/Getty Images for Global Citizen/AFP/ NTB scanpix Vis mer

Forrige gang det skjedde, var trolig høsten 2015, da mor og datter stod på scenen sammen under Global Citizen Festival, ifølge UsWeekly. Også den gang fant arrangementet sted i New York, der Katie og Suri har bodd de siste årene.

- Suri er spektakulær

Selv om Katie Holmes sjelden tar med datteren på røde løpere og andre store tilstelninger, er ikke skuespilleren redd for å skryte av Suri.

I et intervju med Glamour Magazine i 2014, snakket 38-åringen svært varmt om morsrollen - og om datteren sin:

- Å være mamma er den største gaven i livet. Da jeg ble mor, forandret livet mitt seg fullstendig. Jeg visste ikke hvor mye kjærlighet jeg hadde i meg. Det er overveldende. Hver dag oppdager jeg mer og mer om dette spektakulære mennesket som jeg er mor til, sa Katie den gang.

I lang tid har for øvrig Kate Holmes blitt koblet til Hollywood-stjernen Jamie Foxx (49), som faktisk spilte mot Tom Cruise i actionfilmen «Collateral» (2004).

Katie og Jamie har ikke omtalt det angivelige forholdet sitt offentlig, men da det dukket opp romantiske paparazzibilder av dem i tabloidpressen i september var det mange som mente de hadde bekreftet romansen.

Daily Mail - som var blant avisene som trykket de nye bildene av paret - skrev den gang at Katie inngikk en avtale med Cruise i 2012, som hindret henne i å starte et nytt, offisielt forhold før det hadde gått fem år.

Katie Holmes og Jamie Foxx skal dessuten ha reist på romantiske turer sammen i hemmelighet. Før jul i fjor dro de angivelig til Mexico sammen, i anledning 38-årsdagen til Katie.

LES OGSÅ: Går til angrep på eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer