KONGSVINGER 20090124: Vokalist Mariann Thomassen og Surferosa deltok i delfinalen i Melodi Grand Prix på Kongsvinger. Nå får de ny mulighet i Ålesund. Foto: SCANPIX
KONGSVINGER 20090124: Vokalist Mariann Thomassen og Surferosa deltok i delfinalen i Melodi Grand Prix på Kongsvinger. Nå får de ny mulighet i Ålesund. Foto: SCANPIX Vis mer

Surferosa vs. Janni

Slik blir MGP-duellene i "Siste Sjansen".

Publisert
SEHER.NO: Lørdag kåres de siste finalistene i årets Melodi Grand Prix, når "Siste sjansen"-låtene fra de tidligere delfinalene møtes til duell.

Og det kan bli mange jevne oppgjør om seernes stemmer, etter at de første duellene nå har blitt trukket av NRK.

Mariann Thomassen og Surferosa skal i duell mot debutanten Janni Santillan, som fikk ekstra-billett fra Bodø sammen med Publiners.

Duellen mot de garvede rockerne legger neppe noen demper på scene-nervene til Janni. 18-åringen har tidligere avslørt at hun alltid får sommerfugler i magen før hun skal opptre.

- Huff ja, jeg blir alltid ekstra nervøs før jeg skal på scenen. Det verste som kan skje er at jeg glemmer teksten eller snubler i skoene, sa hun til Seher.no før hun skulle opptre i Bodø.

Her er alle duellene:

A): KeSera vs Espen Hana
B): Janni Santillan vs Surferosa
C): Sunny vs Publiners
D): Foxy vs Jane Helen

I andre del av sendingen kl 21.15 er det “finale” i Siste sjansen. Den består av to dueller:

E): Vinner av A mot vinner av B
F): Vinner av C mot vinner av D

De to siste vinnerne går videre til finalen i Oslo Spektrum 21. februar.

Har du et kjendistips? Send det til [email protected]! Eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Tone leder fortsatt MGP-tallene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer