POPULÆR: Mariann Thomassen var populær blant Ålesunds-publikummet, til tross for at hun ikke gikk videre i MGP. Foto: Anders Myhren, Seher.no
POPULÆR: Mariann Thomassen var populær blant Ålesunds-publikummet, til tross for at hun ikke gikk videre i MGP. Foto: Anders Myhren, Seher.no Vis mer

- Surferosa-baby på vei

Ikke bare triste nyheter for Mariann Thomassen i "Sistesjansen".

Publisert
SEHER.NO: Surferosa-vokalist Mariann Thomassen (30) innrømmer at lørdagens exit fra Melodi Grand Prix kom som et sjokk, etter at bandet tapte superduell mot Espen Hana.

- Det er ikke ofte jeg griner, men jeg må innrømme at jeg er mer overrasket, sier Mariann til Seher.no.

Men selv om det ikke blir noen tur til den internasjonale finalen i Moskva, ser Mariann lyst på året som kommer.

Sammen med bandet skal hun ut på turnè, og i tillegg avslører hun til Seher.no at hun gleder seg til å bli "filletante" for det kommende barnet til Surferosa-gitarist Kjetil Wevling.

- Gitaristen i bandet skal bli pappa, så han kunne ikke være med oss her i dag. Jeg vil bli Norges mest rocka barnevakt, hvis jeg får lov da, smiler hun.

Etter at sendingen var slutt, fikk hun trøst av Elisabeth Andreassen, som ble hyllet i pausen.

- Det var utrolig trist, sier hele Norges "Bettan" til Seher.no.

Trøst fikk Mariann også av de frammøtte i Sunnmørshallen. Til tross for at hun ikke gikk videre, var hun en av de siste som gikk av scenen, fordi så mange ville ha autografen hennes.

- Luggen min var ganske opp fra før, men den blåste helt bakover når jeg kom inn, smilte Mariann før hun forlot lokalet for å fortsette festen med de andre artistene.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: - Nå må jeg rydde kalenderen

Se hele intervjuet med Mariann Thomassen her:[obj:media:7510]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer