Supertrioen hyllet av kjendis-Norge

Det dampende hete trekløveret sang sammen for første gang. Se video!

Publisert

SEOGHØR.NO: Sandra Lyng (28), Adelén Rusilo Steen (19) og Alexandra Joner (25) er tre av Norges mest populære kvinnelige artister.

Men de tre har aldri sunget sammen - før nå.

Da de tre bestemte seg for å fremføre en versjon av låten «Bang Bang» ble resultatet så vellykket at de nå vurderer videre samarbeid.

Se video av den forrykende opptredenen øverst i artikkelen!

Deres første opptreden sammen skjedde på Se og Hørs kjendisgalla, med store deler av kjendis-Norge i salen.

Og salen begynte raskt å koke under det nye trekløverets energiske innsats på scenen.

GA ALT: Alexandra Joner, Adelén og Sandra Lyng leverte et forrykende show Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
GA ALT: Alexandra Joner, Adelén og Sandra Lyng leverte et forrykende show Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

- Jeg synes det var en hyggelig opplevelse. Alexandra og Adelén er to fantastiske artister og det ga definitivt mersmak! Det er ikke ofte man ser slike type samarbeid i norsk musikk, sier Sandra til Seoghør.no.

Tidligere har de internasjonale artistene Jessie J, Nicki Minaj og Ariana Grande gjort suksess med samme låt under Grammy-utdelingen i USA.

Tro til med rap

Sandra tok på seg utfordringen å ta seg av rappingen, som Nicki Minaj gjorde under Grammy-showet.

- Det var litt vanskelig, men siden jeg elsker den låten og Nicki Minaj, så hadde jeg allerede lært meg en del av teksten før denne muligheten oppsto.

Etter showet var de tre sexy jentenes frekke opptreden blant de største samtaleemnene. Hele Kjendis-Norge hyllet supertrioen også på nachspielet etterpå.

- Det var gøy! Tilbakemeldingene etter showet var overveldende, sier Sandra.

Etter det Seoghør.no erfarer, er de tre artistene nå i diskusjon om mer samarbeid.

ÅPNER FOR MER SAMARBEID: Sandra Lyng sier hun godt kan tenke seg et videre musikalsk samarbeid med Alexandra Joner og Adelén. Foto: Andreas Fadum
ÅPNER FOR MER SAMARBEID: Sandra Lyng sier hun godt kan tenke seg et videre musikalsk samarbeid med Alexandra Joner og Adelén. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Fikk med halve kjendis-Norge i video

- Dette ga definitivt mersmak, vi få se hva som evt kan skje i fremtiden. Tanken om videre samarbeid med disse tre artistene har streifet meg. Det ville uten tvil vært spennende, men utover det er det for tidlig å si noe, sier Sandras manager Gunnar Greve.

I november vakte Sandra også oppmerksomhet med sin nye video til sangen «Night after Night», hvor halve kjendis-Norge er med.

Blant de kjente fjesene som viser seg fram i videoen finner vi stjerner som Linn Skåber, Stian Blipp, Ingar Helge Gimle, Katrine Moholt, Alexandra Joner, Stian Thorbjørnsen, Atle Pettersen, Carl I. Hagen, Eli Hagen, Else Kåss Furuseth, Anine Stang, Dag Erik Pedersen og Henriette Lien.

Og da er bare noen av navnene nevnt...

Se videoen til «Night after Night» her:

- Dette må være den mest originale og morsomme musikkvideoen du har gjort?

- Ja, det er kjempegøy å ha med så mange herlige mennesker i videoen. Den er kanskje ikke så tradisjonell, og GUD, så morsomt vi hadde det da vi reiste rundt i Oslo og filmet. Det ble masse fliring, sa Sandra til Seoghør.no i forbindelse med lanseringen.

- Hvem er du mest fornøyd med at du har fått med deg?

- Jeg er kjempehappy for at Linn Skåber stilte opp siden jeg er stor fan av henne, og jeg vet at hun får masse forespørsler som hun takker nei til. Vi fikk komme hjem til henne og filme henne i sofaen. Kjempesporty gjort! Hun rocker så mye at det ser ut som det er hennes låt, avslørte Sandra.

LES OGSÅ:  - Jeg har fått et mer avslappet forhold til kroppen min

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer